Hıncal Uluç: "Galatasaray'dan git!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hıncal Uluç: "Galatasaray'dan git!"


5200905.jpg


Sabah'ın usta yazarlarından Hıncal Uluç son dönemin tartışılan ismi Galatasaraylı Selçuk İnan hakkında bir yazı kaleme aldı.

Usta yazarlarından Hıncal Uluç, Galatasaraylı Selçuk İnan hakkında bir yazı kaleme aldı.

İşte Hıncal Uluç'un Selçuk İnan'la ilgili o sözleri:

Galatasaray'ın en büyük sorunu, Fenerli medyanın hem de nasıl gazına ve dolduruşuna gelerek kendi yıldızlarını yiyen tribünlerde ve sosyal medya denen linç ortamında oturan "Aç" aslanlar.. Onlar takımlarının kazanmasından fazla, birisine söverek, yuhalayarak tatmin oluyorlar..

Yıllar önce takımın yıldızı Arda ile başladılar bu "Linç" işine.. O zaman hatırlarsınız, "Yapmayın. Bu Arda ülkemin Messi'si.. Yakın gelecekte değeri 50 milyon dolar olacak" diye yazdım diye benimle alay ettiler.. Arda, 30 milyon Euro'ya Messi'nin yanına gitti. Çarpın kaç dolar eder.. Ama o "Aç" aslanlar benimle de alay ettiler, böyle yazdım diye.. "Git Arda.. Futbol oynamak istiyorsan git" diye yazdım onun üzerine..

Şimdiki hedef bir başka kaptan Selçuk.. Bu ülkenin son yıllarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri.. Galatasaray'a da, Milli Takım'a da ne zaferler kazandırdı. Ama ille yok edecekler.. Tarihin tanıdığım en yürekten Galatasaraylılarının başında gelir, Sabri Reis'i Galatasaray'dan yok ettikleri gibi.. Sabri dört haftadır Göztepe'de ne müthiş futbol oynuyor, izliyor musunuz, onu sahaya çıkar çıkmaz ıslıklayan utanmaz herifler!.

Selçuk'un hataları oldu. Ama futbol hatalarını o icat etmedi. "Top bizdeyken gol yemeyiz" diyen kafa, dikine atılan pasları, "Kaybetme riski büyük" diye nerdeyse yasaklayıp, yana ve geriye oynamayı isteyince, Selçuk, Galatasaray'a hiç yakışmayan, futbolu öldüren rezil taktiğe uydu. Öyle oynamaya başladı. Sonra adı Milli Takım ve Kulüp içi olaylara karıştı.. Karıştırıldı. İş büyütüldü ki, tümden yok edilsin..

Şimdi çok eleştirdiğim, eleştirmeye devam edeceğim, Başkan ve Teknik Direktör biraz da, kadronun duyduğu müthiş ihtiyacı göze alarak (Maraton adı.. 11 adamla gitmez..) Selçuk'u kazanmak istediler.. 70'inci dakikalarda oyuna girerken, Muslera, tribünlere, o linç için gelen mastürbatör aç aslanlara mesaj yolladı.. Kolundan kaptan bandını çıkarıp Selçuk'un koluna taktı.."Oyuna kaptanımız giriyor. Biz ona sahibiz. Siz de olun" dedi, linççilere..

Fanatik
 
Adam haklı medya konusu ve anlattıkları olaylarda. Ben ve benim gibiler ılımlı yaklaşıp insanca ayrılmayı desteklerken, bazıları sövüyor ediyor, kovulsun, hain vs diyorlar. Hıncal ULUÇ yıllar sonra doğru konuşmuş.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu Hıncal Uluç eleştirmek için eleştiren bir insan. Sabri bizdeyken de Sabri bu takımın topçusu değil diye eleştiriyordu şimdi adam gitti niye gönderildi diye eleştiriyor. Selçuğu da eleştiriyordu diye hatırlıyorum. Fazla da dinlememek lazım, konuşsun kendi halinde
 
Selçuk ta hakkının yendiğini düşünüyorsa eğer sabri ve burak gibi başka bir takıma gitsin ve kral gibi oynayıp, takır takır topunu oynasın (güya)

Ama selçuk'ta çok iyi biliyor ki aldığı ücretin 4/1 'ini bile kimseden alamaz.

Birde olurda bu hocanın ayağı kayarsa yeniden 11'e dönerim diye ümit ediyor.


Gerçek Kaptan NANDO!
 
Selçuk a küfür veya linç etme duygusu geliyorsa bende bunun fener medyası ile gramm alakası yok. Zaten bu sözde medyayı pek takip etmiyorum.

Sahada görüyoruz kaç yıldır ne yaptığı Selçuk beyefendinin. Bir bok yapamıyor lafın kısası ve yılda 3-4 milyon euro kaldırıyor resmen sıfır katkıya. He taraftarın bir kısmı bu yıllarda sinir hastası olmakta katkısı büyük oldu ama tıp ? yardım meselesi şimdi ayrı konu.
 
Hıncal'ın kafa tam gitmiş artık hakikaten bunamış galiba. 1 doğru konuşsa 5 yanlış konuşuyor. Görünen o ki artık evde oturup torun morun sevmesi ve akşam 9 olduğunda sütünü içip yatması lazım. Futbol yazarlığı için gereken nitelikleri artık karşılayamıyor belli ki.

Selçuk ve Sabri'yi savunan adamın benim gözümde futboldan anlama ihtimali yoktur.
 
Üst Alt