Hıncal Uluç'tan Belhanda İçin Ağır Sözler! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hıncal Uluç'tan Belhanda İçin Ağır Sözler!


[FONT=roboto_condensedregular]

"SAHTEKARLARIN KRALI BELHANDA"
[/FONT]
Türk futbolundaki hakemlerden, oyunculardan, teknik adamlardan utanıyorum. Sahtekar futbolculardan utanıyorum. Bu hafta sahtekarların kralı Galatasaraylı Belhanda'ydı.

"BELHANDA'NIN YAPTIĞI AYIP"

Amacı takımı lehine duran toplar kazanmak da değil, rakibi oyundan attırmak. Meslektaşının emeği ile oynamak. Top önünde bomboş gidecekken, kendini yere atıyor, bu nasıl bir ayıptır. TFF ve MHK bu konuda bir karar almalı. 3 takla atıyor çığlıklar atarak. Ben hakem olsam, faul falan çalmam. Bunlar her türlü sporculuğa aykırı rezilliği yapıyorlar

"BÖYLE OYUNCUYU SEVMİYORUM"

Burak Yılmaz'ı da sevmiyordum, Belhanda'yı da sevmiyorum. Sahtekar adamı, meslektaşını yok etmek için uğraşan oyuncuyu sevmiyorum. Her stadın kapısında Atatürk'ün lafı var, "Ben futbolcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" diye. Bu ahlaklı değil.

"HAKEMLER BELHANDA'YA DİKKAT ETSİN"

Belhanda, Türkiye'nin son zamanlardaki en kötü... Ey hakemler, Belhanda lehine faul verirken, rakibine sarı kart çıkarırken aman dikkat edin. Belhanda varsa, devam kararı verin, terbiye olsun. Bu hepinizi uyutuyor.

"SENENİN EN ÖNEMLİ DERBİSİ OLACAK"

Tudor ben canımın istediği gibi oynuyorum şovu yaptı. Tudor'un hep kafasında 2 forvet var, benim kafama uygun. Senenin en önemli derbisi, Başakşehir - Galatasaray derbisi. Altındaki tüm takımları da ilgilendiriyor.

"TALİHLİ BİR TEKNİK DİREKTÖR"

Igor gerçekten talihli bir teknik direktör. Sezon başında güzel bir fikstür yakaladı. Bu maç zor maçlardan biri olacak diye bekleniyordu, ama beklenenden çok kolay oldu.

"EN RAHAT GOLLERİNİ ATTI"

Dokunduğu altın oldu neredeyse Galatasaray'ın. En rahat gollerini attığı maçlardan biri oldu. Gençlerbirliği, en kötü maçlarından birini oynadı.
 
Son düzenleme:
dün yine kendini kaybetmişti programdaki herkesi bozdu azarladı. aspor yönetmenine herkese kaydı. belhandayı da yok etti.
 
Görende kendisini ahlak timsali sanır.Başakşehir e derbi diyo, belhanda ya faul çalmayın diyo Gs liyim diye dolanıyo bide ortalıkta
 
Biraz güzel atıyor kendini orası doğru ama abartılacak yanı yok. Hatta yapması gerekeni yapıyor. Kendini atmasa hakemler faul çalmayacak. Bi Burak veya Eboue değil bu konuda. Boş konuşmuş.
 
alkol almadigi zaman sacmaliyor,,öyle bir anına denk gelmis belli ki

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İnsan yaşlandıkça bazı fonksiyonlarını kaybediyor ve kabalaşıyor..

Öyle insanları iyi bilirim.

Öyle insanlar derken beni mi kastediyorsun yavrum ?

Nasılda kendini biliyorsun yaşlı bunakk :mad:

Evladım bu adam kim ? Rahatsız mı ediyor seni :mad::mad:

Annee ben kendimi koruyabilirim farkındasın umarım :38573:

Kafa açmaya devam ederseniz hepinizi banlayacağım.. :tekme:

hep birlikte kafayı yedirteceksiniz bana :(
 
Belhanda cephesinin tv bölümü
Kaaleye almaya gerek yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
s-7a62b2561a6145a24d2c6c01c0e33d1827877ed1.webp
 
Üst Alt