Hıncal Uluç'tan Tudor'a Övgü Dolu Sözler! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hıncal Uluç'tan Tudor'a Övgü Dolu Sözler!


manset-fotografi-302.jpg

Genelde sporculara, yöneticilere, taraftarlara ve teknik adamlara yaptığı sert eleştirileri ile tanıdığımız duayen gazeteci Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Igor Tudor'un kritik hamlelerini ilginç bir örnekle övdü.

İşte Hıncal Uluç’un o yazısı…

Coşkun Ağabey’le (Özarı, nurlar içinde yatsın) çok iyi ahbaptık.. Futbolculuğundan tanışırdık zaten de, eskiler hani “İnsan insanı seyahatte tanır” demişler ya.. Biz de, sağ olsun Galatasaray sayesinde o kadar çok seyahat yaptık ki.. Gittiğimiz kenti Coşkun Ağabey’le gezerdik. O da benim gibi alışverişe değil, kenti görmeye, tanımaya meraklıydı çünkü. Tribünde de yan yana otururduk zaten.. Bir gün sohbet ediyoruz. Laf lafı açtı.. Konu antrenörlüğe geldi..

“İşler iyi giderken, takım tıkır tıkır işlerken, futbolcunun hocaya ihtiyacı yoktur. Sıkıntı başlayınca, tüm gayretlere rağmen tabela değişmeyince, futbolcu kenara bakmaya başlar.. İşte o zaman antrenöre ihtiyaç doğar.. Hocanın iyisi de o zaman anlaşılır.. Burada ilk adım, ‘Güven’dir. Oyuncu kenara bakarken ‘Hocamız şimdi bir hamle yapacak ve maçı çevirecek’ diyorsa, hoca bunu dedirtecek inancı vermişse, işin önemli kısmı çözülmüştür. Biz Baba Gündüz’e öyle bakardık, içerden..”Sonra bir anısını anlattı..


Yazının devamı için tıklayınız..
 
Doğru konuşmuş hayret. Tudorun o hamlesinden sonra 1 gol daha yeseydik şu an herkes küfür ediyordu adama bekler çıkarılır mı diye. Bunu yapacak superligte maçası yiyen bir başkası yok.
 
Üst Alt