Hoş Geldin Iasmin Latovlevici! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hoş Geldin Iasmin Latovlevici!


254.jpg



Galatasaray’ın kulübü Kardemir Karabükspor ve kendisi ile anlaşma sağlandığını duyurduğu Iasmin Latovlevici, 11 Mayıs 1986'da, Romanya'nın Moldova Noua kentinde doğdu. Profesyonel kariyerine Romanya’nın Politehnica Timişoara takımında başlayan Rumen futbolcu, 2010/2011 sezonu başında Romanya’nın Steaua Bükreş takımına transfer oldu. 5 sezon boyunca Steaua Bükreş forması giyen, burada 6 kupa kazanan Latovlevici toplamda çıktığı 170 karşılaşmada 11 gol kaydetti.

2015 yılında Gençlerbirliği ile anlaşan 31 yaşındaki futbolcu, ertesi sezon ise Igor Tudor’un çalıştırdığı Kardemir Karabükspor’a transfer oldu ve burada gösterdiği performansla göz doldurdu. Süper Lig’in akan oyunda en fazla orta yapan (128) ve isabet kaydeden (34) savunma oyuncusu olan Latovlevici, 90 dakika başına 4.4 orta ortalamasına sahip olurken, bu alanda %30’luk bir isabet oranı yakaladı. Tecrübeli oyuncu geçen sezon ve bu sezonun başında Kardemir Karabükspor ile toplamda 32 maçta forma şansı buldu ve 4 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Iasmin Latovlevici’ye bir kez daha Galatasaray’a hoş geldin diyor; sarı-kırmızılı forma altında nice başarılar diliyoruz.
 
Oyuncu hakkında bilgim yok yani oturup da uzun süre takip etmedim umarım gönderilen Carole ve şu an oynayan Linnes'ten özellikle savunma yönü olarak iyidir. Takımımıza hayırlı olsun
 
Adamın ismi kız ismi gibi olduğundan muhtemelen biriyle tanışırken "Merhaba ben Iasmin" dediğinde karşısındaki kişinin yüzünde alaycı bir tebessüm oluşuyordur ama hemen ardından soyadını da söylediğinde bir anda karizması artıyordur. Aniden Latovhevichi gibi bir isme maruz kalmak insanda "Noluyoruz lan" etkisi yaratabilir. O derece karizmatik bir soyada benziyor..
 
Ayrıca Stancu ve Zapata'dan sonra ilk kez bir Rumen alınıyor yanlış hatırlamıyorsam. Umarım onlar ve 2000'lerin başındaki Bratu, Tamas, Petre gibi değil de 90'lardaki Rumenler gibi bir iz bırakır. Bir Filipescu, Ilie tadı bıraksa müthiş olur. Hagi ve Popescu etkisini söylemiyorum, zira öyle bir etki yaratacak kadar potansiyeli yok doğal olarak. Zaten Hagi gibi bir iz bırakılabilmesi için bu piyasa ortamında 100 milyon euro'luk falan birini getirmek gerekir herhalde :)
 
Üst Alt