Hoş Geldin Jason Denayer! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hoş Geldin Jason Denayer!


fbd510b484e9474698dcf7609f898587.jpeg

Galatasaray’ın geçici transferi için anlaşma sağladığı Jason Denayer, 28 Haziran 1995’te Kongolu bir annenin, Belçikalı bir babanın çocuğu olarak Belçika’nın Brüksel kentinde dünyaya geldi. Futbola 6 yaşında başlayan ve 13 yaşında Lier’deki JMG Akademisi’ne geçiş yapan Jason Denayer, burada özellikle teknik gelişimi için önemli bir eğitimden geçti.

2013 yılında JMG Akademisi ile işbirliği içerisinde olan Belçika’nın Lierse kulübü, Denayer’i transfer etmek istese de Belçikalı oyuncu bu teklifi geri çevirdi ve İngiltere’nin Liverpool kulübü ile deneme antrenmanlarına çıktı. Daha sonrasında ise Manchester City’nin altyapısına geçiş yaptı. 2014 yılında İskoçya’nın Celtic takımına kiralanan, burada hem İskoçya Ligi şampiyonluğu hem de İskoçya Lig Kupası zaferi elde eden, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi tecrübesi kazanan Jason Denayer, toplamda 44 maça çıkıp 6 gol attı ve 2 asist üretti. Denayer ayrıca İskoçya’da Yılın Genç Oyuncusu seçildi.

2015 yılında Manchester City A Takımı ile sezon öncesi kampı için Avusturalya turnesine dahil edilen Denayer, o yaz İngiliz devi ile 5 yıllık sözleşme imzaladı ve Galatasaray’a kiralandı. Galatasaray’da ilk maçına Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid karşısında çıkan Belçikalı futbolcu, o sezon takımımız Türkiye Kupası’nı kazanırken toplamda 28 maçta forma giydi ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

2016-2017 sezonu öncesinde Galatasaray’a transfer olmak için havaalanında saatlerce bekleyen ancak kulübü Manchester City tarafından Premier Lig ekibi Sunderland’e kiralanan 22 yaşındaki oyuncu, Sunderland A Takımı ile 25’i ilk 11’de olmak üzere 27 karşılaşmada ter döktü.

Jason Denayer, Milli Takım kariyerinde ise 8 kez Belçika A Milli Takımı formasını giydi. Denayer ayrıca EURO 2016’da da Belçika Milli Takımı’nın 23 kişilik kadrosunda kendine yer buldu ve 1 maçta sahaya çıktı.

Jason Denayer’e bir kez daha Galatasaray’a hoş geldin diyor; sarı-kırmızılı forma altında nice başarılar diliyoruz.

galatasaray.org
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bakalim formayi kapabilecek mi. Serdar daha iyi defans oyuncusu bence ama surekli sakatlanacak bir durumu var sanki, alternatiflerden Ahmet Calik mi Denayer mi dersen Denayer derim sahsen.
 
Maicon'un yanına senin gibi bir atik stoper lazımdı, onla çok iyi bir ikili olacaksın inşallah, oynadığın sene ki gibi leş ve yumoş 1 orta saha da yok korkup pısma eskisi gibi. Sana güveniyoruz.

0c4952d138fff798ab6aebcd77df68fb.gif


?❤️
 
Denayer in bize şu yönden çok büyük katkısı olacak, onun sayesinde biz takım boyunu çok rahat kısaltacağız. Çok hızlı olması sebebi ile defansı korkmadan ileri çıkartabileceğiz.

Bu da daha az yorulup daha ölümcül pres yapmamızı sağlayacaktır !

Yuvana hoşgeldin evlat.
 
Son düzenleme:
İlk geldiğinde iyi işler yapıp 3 asist vermişti. En büyük eksiği sık sakatlanmasıydı. Bu sefer çok daha iyi bir takıma ve ona daha yakın olacak oyuncu grubu var. Arkadaşlık seviyesine kesinlikle katkısı olur. Evine hoşgeldin JD
 
Üst Alt