Hoş Geldin Ndiaye! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hoş Geldin Ndiaye!


d197feb705f0439ca2b1cd48b772c8cb.jpeg

Galatasaray'ın 4 yıllık sözleşme imzaladığı Papa Alioune 'Badou' Ndiaye 27 Ekim 1990'da Senegal'in Dakar kentinde dünyaya geldi. Diamalaye’de büyüyen Senegalli oyuncu kariyerine Diambars FC Futbol Akademisi'nde başladı.

Eğitim için futbolun tutkusunu kullanma projesi kapsamında kurulan akademi, 2009'da profesyonel takım unvanını alırken Ndiaye de takımıyla beraber profesyonel oldu. 1 Ocak 2012'ye kadar ülkesinde top koşturan Senegalli, Norveç'e Bodo Glimt'e kiralık olarak transfer oldu. Kiralık döneminin ardından Norveç ekibi Ndiaye’nin bonservisini aldı. Senegalli futbolcu 2013'te büyük çıkış yakaladı; takımını birinci lige taşıyan isimlerin başında gelirken ligin de en iyi oyuncusu seçildi.

Norveç'te iki sene daha kalan Ndiaye takımının formasıyla 114 maça çıkarken 31 gol, 19 asist kaydetti. Senegalli oyuncunun Türkiye macerası ise 2015 Ağustos'ta başladı. Osmanlıspor'a transfer olan Ndiaye, Süper Lig'de ilk senesinde 30'u ilk 11 olmak üzere 33 maça çıkarken 11 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkat çekti. Geride kalan sezonda da Ankara ekibinin formasını giyen Badou 42 maçta 7 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu.

Papa Alioune 'Badou' Ndiaye'ye sarı-kırmızı forma altında nice başarılar ve Galatasaray Ailesi'ne hoş geldin dileriz...

Galatasaray Spor Kulübü
 
Sabaha iptal etseler keşke nolur iptal etsinler bu paraya gelen ndiayeye de bu transferi gerçekleştiren yönetimede tebrikler.
 
Adamı gelir gelmez sıçıp batırıyorlar. Ulan ne bitmez deniz varmış arkadaş Galatasaray'da. Komisyonları yiye yiye bitiremediniz. Kulübü batırıp satın gitsin kurtulalım sizden artık.
 
Giren girdi artık oyuncuya tepki göstermek anlamsız. O parayı size teklif etseler, hiçbiriniz "yok ya ne gereği var bana 2m yeter üstüne gerek yok" demez herhalde. Bizi Selçuk'tan kurtarsın yeter.
 
Hayırlı olsun. Umarım bu kadar para harcayıp yine Leşçuk oynamaz.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
tez zamanda ... gider.kazık transfer:mad:

Nere gidecek nere bana bi söyle adamın adını duyan yok avrupada bize çaktılar herifi bu adamı nerde parlatacanda satacan.Öyle bir oynaması lazımki selçuğun ilk sezonu gibi ard arda 2 sezon filan çıkarması lazım ki satalım.Donk gibi olursa geçmiş olsun bir idman topçumuz daha olur.
 
Üst Alt