Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan


“O mu bize misafir, biz mi ona, pek bilinmez ama hoşgeldin der baş köşeye otururuz. O bizi ağırlar, biz onu misafir ederiz. Biz onu tutarız, o bizi bırakmaz. Seven kim, sevilen kim? Sevgili Ramazan, hoşgeldin Sevgili’den , hoşbulduk Sevgili’ye.”11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun…

1309594-85205.jpg
 
Herkesin anlayışlı, tutan veya tutmayan ayrımı olmayan, gündüzleri oruç tutanların sakin, tutmayanların anlayışlı, kavga-küfür-şiddetten uzak geçen bir Ramazan olmasını diliyorum herkese. Amaç nefsi terbiye etmek ve ''oruç tutuyorum sinirliyim, kavga ederim'' veya ''oruç tutmuyorum sokakta herkesin yüzüne püfür püfür sigara üflerim vs...'' gibi düşüncelerden arınmamız dileğiyle.

Hayırlı Ramazanlar herkese.
 
İslam aleminin ve tüm Müslümanların Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun. Nice Ramazanlara hep beraber kavuşmak temennisi ile,saygı ve sevginin, hoşgörü ve nefis terbiyesinin hakkınca karşılanmasını temenni ediyorum.
Hayırlı Ramazanlar.
 
Layık-ı vechiyle geçireceğimiz nice Ramazanlara ulaşmak ümidiyle. Herkesin birbirini anlayışla karşıladığı bir ay olsun. İnşallah.
 
Üst Alt