How I Met Your Mother | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

How I Met Your Mother


How I Met Your Mother, Ted'e ve onun eşine nasıl âşık olduğuna ilişkin bir komedi. Ted bu aşkın hikâyesini gelecekte, çocuklarına anlatıyor.



27 yaşındaki Manhattan'lı mimar Ted, arkadaş grubuyla kendine küçük bir dünya yaratmış bir genç. Grupları dört kişiden oluşuyor: En iyi arkadaşı, hukuk öğrencisi Marshall (Jason Segel), dokuz yıldır birlikte olduğu anaokulu öğretmeni sevgilisi Lily (Buffy the Vampire Slayer'ın Willow'u Alyson Hannigan) ve kendine özgü fikirleri olan, takım elbise giymekten şaşmayan, kızlarla tanışmak için sağlam bir yöntem geliştirmiş Barney Stinson (Neil Patrick Harris). Onun kalıcı ilişki kurmak gibi kaygıları yok. Tersine, renkten renge koşuyor. Bizim onunla tanıştığımız sıralarda Lübnanlı kızları beğeniyor, bir önceki favorisi yarı Asyalı kızlarmış. Günler böylece akıp giderken, Marshall, anaokulu öğretmeni Lily ile evlenmeye karar verdiğini açıklayınca Ted (Josh Radnor) paniğe kapılıyor. Romantik Ted'in bekâr kalmaya hiç niyeti yok ve eğer gerçek aşkı bulmaya niyeti varsa, onun da harekete geçmesi gerek. Derken Robin Scherbatsky (Cobie Smulders) ile tanışıyor ve ilk bakışta âşık olduğunu düşünüyor. Acaba sahiden öyle mi?



Aslında biz diziye, gelecekte, 2030 yılında başlıyoruz. Olgunlaşmış, durulup oturmuş Ted Mosby, iki çocuğuna, oğlu (David Henrie) ve kızına (Lyndsy Fonseca) 'Size bir hikâye anlatacağım,' diyor. Anneleriyle nasıl tanıştığının hikâyesi. Dinlemek mecburi, öyle benim canım sıkıldı diye kalkıp gitmek yok. Baştan da uyarıyor: 'Uzun bir hikâye.' O anlatırken biz de 2005'e dönüyoruz. Gelecekten bölümler ise bu uzun hikâyeyi renklendiriyor. Carter Bays ve Craig Thomas'ın yarattıkları dizi, başından sonuna kadar 25 yıllık ara ile, geçmiş ve gelecek arasında gidip geliyor ama bizim için 'şimdi' olan, Ted'in geçmişi. Oğlu ile kızına hikâyesini anlatan yaşını başını almış Ted'i görmüyoruz, sadece onu konuşan Bob Saget'in sesini duyuyoruz.





Amerika'da her pazartesi yayınlanıyor herkese öneririm özellikle Barney Stinson 'a dikkat :):)
 
Cevap: How I Met Your Mother



Karakter ve yaptıkları rollere bakınca öyle zaten,dizide herkesin güldürmesi gerekmiyor.Grup olarak baktığında ise herkes birbirini tamamlıyor ve çok gülünç bir durum oluşuyor.



Favori komedi dizimdir,herkese tavsiye ederim.
 
Cevap: How I Met Your Mother



1. sezondan beri izliyorum. çok harika dizi. ben keşfettim Türkiye'de diyebilirim. kimse bilmiyorken izliyordum sonra ekşi falan derken ünlü oldu. :rolleyes:



bir de Battlestar Galactica fanıyım.
 
Cevap: How I Met Your Mother



Two and a half man vardı bi aralar. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Bu diziyi solda sıfır bırakır.
 
Cevap: How I Met Your Mother



Brany benim adamım bu dizide;"Two and half man" iyi dizidir ama "big bang theory"

"how ı met your mother"ı tokatlar gibi duruyor.The big bang theoryde simonın kıyafetleri ve kemerleri beni koparıyor.



Not:"Dexter"ı türkiyeye sunan adam benim "prison break" dizisininde suyunu ben çıkardım hele bir "south park" var "eric cartman"ı altyapıdan yetiştirdim.
 
Cevap: How I Met Your Mother



yazdan beri 3 sezonu bitirdim, şimdilerde de güncel bölümlere yaklaşıyorum. ben de tavsiye ederim herkese, gerçekten "awesome":D
 
Cevap: How I Met Your Mother



Yahu bilemiyorum, bu dizide bir türlü gülemiyorum, acaba sorun bende mi ki... Gerçekten hiç komik bulmuyorum bu diziyi. Eğlenceli olduğu kabul edilebilir ama komik midir?
 
Cevap: How I Met Your Mother



1.sezonundan beri izliyorum,birde One Tree Hill var :)



daha Türkiyede gösterilmiyorken ben izliyordum :p
 
Cevap: How I Met Your Mother



herkesin aksine barneyden çok marshalla yarıldığım dizidir, ayrıcada maalesef 4. sezonun itibariyle özelliklede sonlarına doğru yerlerse sürünen dizidir. umarım 5. sezonda toparlar olmazsada bitirirler olmazsa zorlamaya gerek yok sonuçta. tüm diziler two and a half men olacak hali yok tabi 6. sezonunda bile sandalyeden düşürsün adamı izlerken hala :D:D
 
Üst Alt