http://212.156.1.15/domain.html | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

http://212.156.1.15/domain.html


evet arkadaşlar hata aynen başlıktaki gibi yani modem pcyi tanımıyor çözümüde zor değil bildiğiniz gibi modem ayarlarına girip ttnet kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra düzeliyor fakat modemi her kapattığımda bu ayar yeniden sıfırlanıyor benim için bir sorun yok bilgisayarı açtığımda en fazla 30 saniyemi alır düzeltmek fakat bu bilgisayar işyerinde olduğu için ben olmadığım zamanda ki gündüz çoğu zaman işlerden dolayı dışarıda oluyorum işyerindekiler bağlanamıyor internete nasıl kalıcı olarak düzeltebilirim bu sorunu yani pc ve modemi kapattığımda tekrar açıldığında modem ayarları sıfırlanmış olmaz ?
 
Cevap: https://212.156.1.15/domain.html



Kardeşim bazı modemlerde kullanıcı adını girip kaydet tuşuna bastıktan sonra anlık olarak kaydetmiş olsa bile modem kapatılıp açıldıktan sonra ayarların sıfırlanmış olduğunu görürsün. Bunun sebebi kullanıcı adını şifresini vs girdiğin ekrandaki kaydet haricinde birde başka bir tabda Admin Settings vs herhangi biryerde daha değişiklikleri kaydet gibi bir seçenek olmasındandır onada tıklaman gerekir. Yani iki farklı ekranda kaydet diyeceksin ;) Modemin marka modelini verirsen daha faydalı olabiliriz ;)
 
Cevap: https://212.156.1.15/domain.html



wqus.jpg
 
Cevap: https://212.156.1.15/domain.html



tahmin etmiştim zaten yeni modem almak şart oldu zaten rahat 8 yılını doldurdu bu modem tavsiye ettiğin bir modem varmı hızlı



Müşteri hizmetleri ilgili ve kapsamlı bir model alman hayrına olur.

Kalite istersen Xyxel al derim ama kapsamlı hizmet için Airties dan şaşma. Zaten ortalama birşey yeterli Türkiyede net hızı malum. Eğer ağ içerisindeki bilgisayarlar arasında çok iletişim kullanıyorsan biraz daha iyilerine bakman şart tabii.
 
Üst Alt