Hüseyin Eroğlu: "Chelsea bize oyuncu vermek istedi, kabul etmedik" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hüseyin Eroğlu: "Chelsea bize oyuncu vermek istedi, kabul etmedik"


59df493e18c7731684102e6e.jpg

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Süper Lig'e yükselmeleri durumunda kadrolarına yine yabancı oyuncu almayacaklarını söyledi.

Hüseyin Eroğlu, beIN Sports' a yaptığı açıklamada Chelsea ile yaptıkları görüşmede Altınordu'ya transferde kolaylık sağlayabileceklerini söylediğini ancak yine de bunu geri çevirdiklerini açıkladı.

"Altyapıya büyük paralar harcadık. O paraları harcayıp şampiyon da olabilirdik ama denemedik, sistemimiz belli. Şampiyon olup Süper Lig'e gelirsek de bu sistem sürecek. Tabii ki aramıza katılan oyuncular olacak ama kesinlikle yabancı olmayacak" diyen Eroğlu, Chelsea'yle olan görüşmelerinin detaylarını da paylaştı.

"Berke Özer için Chelsea'nin scoutu gelmişti" diyen Eroğlu, "Akşam yemekteydik. Chelsea, Berke'yi çok beğenmiş. Bize, 'Chelsea'ye çok oyuncu geliyor, önümüzdeki sezon size oyuncu verebiliriz, her şeyiyle hazırsınız' dedi. Ben de, 'Doğru ama biz yabancı almıyoruz' dedim" ifadelerini kullandı.

"Bu yolda devam edeceğiz, başaracağımıza inanıyoruz" diyen Eroğlu, "Kolayı başarmak zor ama zoru başarmak daha keyifli oluyor. Biz de Altınordu ailesi olarak bunu başarabiliriz" şeklinde konuştu.

Goal
 
Yabancisiz super ligde tutunabilirler mi bende cok merak ediyorum. Basarabilirlerse devrim yapmis olurlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bence dogru bir uygulama degil.Takimi yabanciyla doldurmalari yanlis olur tabii ki ama Super Lig'e cikarlarsa 3-4 tane iyi yabanci lazim olacak ligde kalmalari icin.
 
Sebep Türk oyuncuları parlatıp kazanmaksa yanlış bence. Çocuklar farklı altyapılardan yetişmiş, farklı futbol tarzı ve yetenekleri olan yabancılarla da birlikte oynamalılar ki Avrupa'ya daha hazır olsunlar.

Üstüne yabancıları parlattığın zaman maddi getirisi de fazla oluyor onu da düşünmek gerek.
 
Niye ? Atletic Bilbao senelerdir ligde nasıl kalıyor İspanya'da ? Doğru düzeni kurarlarsa bir ton para bile kazanırlar
Takimin cogu yerliden ziyade altyapi oyuncusu veya Super Lig tecrubesi olmayan adamlar.Super Lig'de bu adamlarla tutunamazsin.Yabanci almiyorsan Sabri,Selcuk Sahin gibi 4-5 buyuk kulup gormus adam alman lazim ama bence o bile yetmez.En azindan ileriye zenci veya Gekas tipinde 1-2 adam sart diye dusunuyorum.
 
Yine Türkçü bir kafa yapısı, aynısını Hamza dedi sonumuzu gördük. Türk oyunculara fazla güvenmeyeceksin. Evet tamamen silme lakin tamamen de güvenmemelisin. Hele süper ligi görenin bir tarafı ayrı kalkıyor.
 
Abiciğim şimdi yabancı alıp parlatıp 5-10 milyona satıp gelen parayı yerliye yatır yine kimse sana yerli yetiştirme demiyor.Yerlinin yanında yabancı da yetiştir ne olacak yani?
 
Vizyonu olan adamı severim.Yerli-yabancı farketmeksizin doğru işi yapmak önemli. Atletico da sadece bölge oyuncularını kadrosunda barındırıyor ve iyi kötü İspanya liginde devamlılığı var.
Tutturabilirlerse sadece kendileri değil Türk futbolu kazanır.
 
Üst Alt