Hüseyin Göçek dosyası ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hüseyin Göçek dosyası !


Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Karan'ınki değil Çalık'ınki penaltı"







Maraton yorumcusu Erman Toroğlu Ümit Karan'a yapılan hareketin penaltı olmadığını savundu, ancak asıl penaltının Serkan Çalık'a yapıldığını söyledi. Toroğlu, Galatasaray'ın 2 puan kaybettiği İstanbul BŞB maçında Serkan Çalık'a ceza sahası içinde yapılan hareketi değerlendirdi ve pozisyonun penaltı olduğunu belirtti. Erman Hoca Serkan'a bir tavsiyede de bulundu.







Ligtv.com.tr - VideoHaber - İşte ortalığı karıştıran pozisyon !..







İşte ortalığı karıştıran pozisyon !..



Galatasaray İstanbul BŞB karşılaşmasının 80. dakikasında kıyamet koptu !.. Sarı kırmızılılar 2-1 yenik durumda olduğu karşılaşmada rakip kaleyi abluka altına almış bir durumdayken oyuna ikinci yarıda girem Ümit Karan'ın Hasagiç tarafından bir pozisyonda düşürülmesi sonrasında hakem Hüseyin Göçek'in oyunu devam ettirmesi ortalığı bir anda karıştırdı.







Bir anda hakemin üzerine doğru yüreyen Galatasaray futbolcuları arasından Hasan Şaş hakeme büyük bir tepki gösterince maçtaki ikinci sartını görerek oyundan atıldı. Bir süre oyundan çıkmak istemeyen yıldız futbolcuyu takım arkadaşları zor sakinleştirdi.











Ligtv.com.tr - VideoHaber - İşte Lincoln'un sayılmayan golü







İşte Lincoln'un sayılmayan golü



Derbi fırtına gibi başlamış, 7 dakikada durum 1-1 olmuştu. Selçuk'un golünden 2 dakika sonra Fenerbahçe ceza sahası önünde Hakem Hüseyin Göçek düdüğünü çaldı. Önce herkes hakemin serbest vuruş verdiğini zannetti. Lincoln de bu düşünceyle topun başına geçti. Ancak hakem Göçek aslında tehlikeli hareketten dolayı endirek serbest vuruş yani çift vuruş vermişti. Ancak hakemin elinin havada olduğunu görmeyen Lincoln topu doğrudan kaleye gönderince ağlarlabuluşan top gol olarak değer kazanmadı. İşte o anlar...











Ligtv.com.tr - VideoHaber - Karan burada penaltı bekledi







Karan burada penaltı bekledi







Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, ilk yarıda bir hava topunda yerde kalınca hakemden penaltı bekledi. Sağdan Sabri'nin yaptığı topta kafaya yükselen Ümit Karan, ardından kendini yere bulunca Zelçuk Şahin'in kambura yattığını öne sürerek penaltı bekledi ancak hakem devam eddi. İşte o pozisyon...







Ligtv.com.tr - VideoHaber - G.Saray'ın penaltı beklediği an







G.Saray'ın penaltı beklediği an







İstanbul BŞB-Galatasaray maçının 61. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Nonda'nın sağ kanattan yaptığı ortaya Kus, Kewell'dan önce müdahale etti ama sarı kırmızılı futbolcular, İBB'nin defans oyuncusunun elle oynadığı gerekçesiyle penaltı bekledi ama hakem Hüseyin Göçek oyunu devam ettirdi.







Ligtv.com.tr - VideoHaber - Tekme böyle yakalandı!







Tekme böyle yakalandı!







Galatasaray'da İBB maçı yeni bir şoka neden olurken, maçın perde arkası da en az maçın 90 dakikası kadar ilginç !.. Haftanın Renkleri'nde ekrana gelen klipte maç öncesi yaşananlar, saha içindeki tartışmalar ve Lig TV kameralarına takılan görüntüler var... Bunlar da biri de Galatasaraylı Barış'a topsuz alanda arkadan atılan tekme..











Ligtv.com.tr - VideoHaber - BÖYLE ÇILDIRDI!











Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Galatasaray'dan ayrılıyorum"



"Galatasaray'dan ayrılıyorum"



İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hasan Şaş, kendisine büyük haksızlık yapıldığını ileri sürerek, artık Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini açıkladı.







Karşılaşma sonrasında Lig TV kameralarına bu şok açıklamayı yapan Hasan Şaş "Tabii Hasan Şaş'ı atmak kolay. Hemen iki itirazda üst üste sarı kartlarla oyun dışında bırakmak kolay. Üstelik hiçbir küfür de yok içinde. Başka oyuncular hakeme müdahalede bulunuyor, yabancı dilde küfür ediyor ama onlara bir şey yok. Bu saatten sonra Türkiye'de futbol oynayamam."dedi.







Tarih : 6 Aralık 2009



Yer: Ali Sami Yen Stadı



GALATASARAY A.Ş. 1-1 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR



Galatasaray Liderlik için maça çıkıyordu.Ne büyük rastlantıdırki bir İbb maçı ve yine çok stratejik bir maç..Ve yine Göçek…



O kadar açıktıki aslında tezgah..Biz yanılmadık,lobisi olmayan bir camianın mensupları olarak yanılmadık..



Göçek maça çıkıyor ve Maçı sertleştirmek ,sinirleri yıpratmak için elinden gelen herşeyi yapıyordu.Nonda’nın tendonuna vuranları es geçip Hakan Balta’nın normal faulünda hemen sarıya başvuruyor,kendini baştan aşağıya sıvayan Sylla ‘ya gıkını çıkaramayan Göçek Kewel’ı kartıyla susturuyordu.Önce baskın Galatasaray’ın konsantrasyonunu yıldız oyuncuların sinirini bozarak bozdu,sonra sıra tribünlere geldi,Taç kenarına gelip aldığı 1 adet eldiveni 35 metrelik deparla Gözlemci masasına bıraktı.Sorarım size Fenerbahçe derbisinde 1 tek tane cismi almayan hakemlere,Derbide taşın,bozuk paranın yaramadığı kafayı yün eldiven mi yaracak ?



Maçın son 15 dakikasını verdiği vermediği faullerle Galatasaray sahasına yıkan Göçek,maça garip bir biçimde 4 dakika ekliyor,90+3 de aslında Galatasaray’ın kazanacağı kornerle sona erecek maçı, verdiği bilinçli aut kararı ve tam 10 metre ileriden kullanılan bir serbest vuruşla Suikastini gerçekleştiriyordu.



Ne yaşandı 1 dakika içinde..İşte gerçekler..



Kewel topu aldı Korner direğinin orada topu sakladı,normalde Kewel gibi bir oyuncudan ancak faulle alınabilir orada top.Hakem bunun bilincinde tam 20 metrelik bir deparla(hani bu depar ancak iki oyuncu çarpışır birinin burnu kırılır diğeri dilini yutar ancak öyle olur) Aslında oyuncuların da dikkatini bozacak şekilde pozisyonun 1 metre içine giriyor. Hakem çok net ve önünde kimse olmamasına rağmen Aut kararı veriyor.







Aut kararının ardından faul oluyor.Faulun yapıldığı nokta İBB’nin kendi yarı sahası,hakem bu serbest vuruşu neredeyse 10 metre ileriden kullanan Hasagic’e ses etmiyor.(Maçta bu kuralı Galatasaray aleyhine sıkça tekrarlatması da ayrı bir ilginç durum tabi)







Hasagic ortalıyor top Sekiyor,Gelen topa şık bir vuruş yapan Hasan Ali golü buluyor.Ancak golde İBB’li oyuncu aktif alan içinde kalecinin görüş alanını da engelleyecek biçimde ofsaytta iken Hüseyin Göçek bunu da es geçiyor.Böylece 1 dakika içinde verdiği 3 hatalı kararla her zamanki gibi görevini en iyi şekilde yerine getiriyor.



Şut atıldığı anda en geride gözüken İBB oyuncu ofsayt durumunda.



ScoutGS | Galatasaray Scouting Ekibi » Hüseyin Göçek Dosyası !
 
Cevap: Hüseyin Göçek dosyası !



Yabancı hakemler gelip maç yönetsin , bizim hakemlerden cacık dahi olmaz



Sana Avrupa'da yapılan hataları göstersem Türk hakemlere dua edersin. Bu nasıl bir mantık yahu? Şampiyonlar Ligi maçı izleyip Avrupa'dan hakem istiyorsunuz. Kaçınız Levante-Osasuna, Bolton-Stoke City, Cagliari-Bologna maçı izliyorsunuz da yabancı hakem gelsin diyorsunuz?
 
Cevap: Hüseyin Göçek dosyası !



Sana Avrupa'da yapılan hataları göstersem Türk hakemlere dua edersin. Bu nasıl bir mantık yahu? Şampiyonlar Ligi maçı izleyip Avrupa'dan hakem istiyorsunuz. Kaçınız Levante-Osasuna, Bolton-Stoke City, Cagliari-Bologna maçı izliyorsunuz da yabancı hakem gelsin diyorsunuz?



Adamlarin söylemek istediklerini bu durumda anlayabiliyorum.. Bizde Avrupada Mac izliyoruz.. Bundesliga, Premier Lig felan. Ama Türkiye Liginde 3 Haftada Yapilan Hatalari Koskoca Bundesliganin 34 Haftasina belki ancak sigdirabilirsin. Ki ben Hüseyin Göcek gibi Hakemlerin hata yaptigina inanmiyorum.. Bilerek yapiyor bu adam..! Yani bukadar Mac Tesadüf olmasa gerek..?
 
Cevap: Hüseyin Göçek dosyası !



Hâlâ aynı şeyi yazıyorsun İbo. Bir daha oku mesajımı, nerden biliyorsun sen 34 haftada ancak bulduğunu? Allah Allah ya. Sadece büyük maçları izleyerek analiz yapmayı bırakın.
 
Cevap: Hüseyin Göçek dosyası !



Hâlâ aynı şeyi yazıyorsun İbo. Bir daha oku mesajımı, nerden biliyorsun sen 34 haftada ancak bulduğunu? Allah Allah ya. Sadece büyük maçları izleyerek analiz yapmayı bırakın.



Sen beni yanlis anladin.. Ben demiyorum Avrupada Hata yapilmiyor. Kabaca bir Hesapti yani. Demek istedigim Türkiye Liginde mesela bir Bundesligadan cok fazla hatalar yapiliyor. Hemde ilginc hatalar.



Saadece iki Örnek vermek isterim :)



Bugünki Eboue´nin Penalti Pozisyonu...

Digeride Kayserispor: Fenerbahce macindaki Bilica´nin Smaci..



Bu iki pozisyonu Avrupada inanmiyorumki bir Hakem yanlis yorumlasin... Benim anlatmak istedigimde bu..

Ben Hic bir Hakemi 50 cm Ofsayti kacirdigi icin elestirmem´de.. Anamda aglamaz onun icin Volkanin degimi ile :)









Ama Hepsi bir yana Hüseyin Göcek´in yönettigi 6-7 Mac var ve sonuc ortada.. Bu adamin art niyetli oldugunu düsünüyorum...
 
Cevap: Hüseyin Göçek dosyası !



Kotu yonetim gosterdi adam burasi dogru. Yalniz Almanya, Ingiltere ligiyle bizim ligdeki hatalari karsilastirmak haksizlik olur.



Bunun sadece hakemlerin ne kadar iyi veya kotu olduguyla ilgisi yok, ligde oynayan futbolcularin ve oyunu seyreden kitlelerin kulturuyle de alakali.



Hicbir akdeniz veya guney amerika ulkesinden kolay kolay buyuk hakem cikmaz, cikamaz. Uluslararasi turnuvalarda da hep bati/orta avrupa hakemleri agirliktadir.



Turk liglerindeki hatalari Portekiz, Italya, Brezilya ile falan karsilastirin bence Ingiltere ve Almanya gibi ulkelerle degil.
 
Cevap: Hüseyin Göçek dosyası !



Tam bir Galatasaray düşmanı.Yönettiği başka maçları izliyorum daha az hata yapıyor.Takdir haklarını ortada kullanıyor ama bizim maçlarda çıldırıyor adam
 
Cevap: Hüseyin Göçek dosyası !



Alin Size bir Kiyaslama daha....



Marcus Merk: Pozisyon Tartismasiz Penalti...

Erman Toroglu: Penalti yok....





Elbette Almanlarda hata yapiyor veyahut Avrupa diyelim.. Ama gercekten Türkiye Liginde haddinden fazla hatalar ve ilginc hatalar...
 
Cevap: Hüseyin Göçek dosyası !



Bilinçli yapılan hareketler bunlar ,bu maça bal gibide tansiyonu yükseltmeyecek hakem verilirdi .Gaye GS lige konsantre olamasın .O pozisyon gol olsa biz bu maçı çok rahat 4 e 5 e götürürdük .Cibiliyetsiz şahsiyetsiz hakem boşu boşuna bizi bu kadar gerdi.
 
Cevap: Hüseyin Göçek dosyası !



Bu adam bize karşı art niyetli kardeşim bu açık maçtaydım resmen olmayan faullerle oyunu sahamıza yıktı...ART NİYET VAR ART NİYET AÇALIM ARTIK GÖZÜMÜZÜ..
 
Üst Alt