Ianis Hagi Hakkında Flaş Galatasaray Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ianis Hagi Hakkında Flaş Galatasaray Açıklaması!


5cdc0f7b66a97c36ea505898


Babası Gheorghe Hagi'nin teknik direktörü ve aynı zamanda sahibi olduğu Viitorul takımında forma giyen Ianis Hagi'nin adı, bir süredir Galatasaray'la birlikte anılıyordu. Rumen kulübünün genel menajeri Cristian Bivolaru'dan konuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi.

Babası Gheorghe Hagi'nin teknik direktörü ve aynı zamanda sahibi olduğu Viitorul takımında forma giyen Ianis Hagi'nin adı, bir süredir Galatasaray'la birlikte anılıyordu. Konuyla ilgili olarak Rumen kulübünün genel menajeri Cristian Bivolaru'dan gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi. Romanya'da yayın yapan Pro X adlı bir televizyon kanalına konuşan Bivolaru, genç yeteneğin geleceği ve Sarı Kırmızılı kulüpten teklif alıp almadıklarına ilişkin soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Ianis'in Steaua Bükreş'e gitmesinde herhangi bir problem yok. Ancak kendisi için daha ilgi çekici teklifler var. Girona kulübünün de oyuncuya bir ilgisi var ama Ianis'in önceliği başka takımlar. Nitekim şu anda İspanya, Belçika, İtalya ve hatta İngiltere'den bazı takımlarla görüşmeler sürüyor. Galatasaray'dan bize gelen bir teklif olmadı ancak basında Fatih Terim'in Ianis'i istediğine yönelik haberler okudum.

Bana kalırsa Ianis'i almak isteyen takım, transferi ucuza getirebilmek için elini çabuk tutmalı. Tıpkı Brighton kulübünün erken davranıp Tudor Baluta'yı transfer etmesi gibi... Zira EURO 2020'den sonra oyuncunun değeri katlanacaktır. Ancak gelecekte Ianis'in takımda kalma şansı çok çok az.
"

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler
 
Gecen Reddit'te okudum bu Rumen genc jenerasyon cok iyiymis ama keramet Razvan Marin'deymis

Hagi bize iki uc topcu ayarlamali, uzun vadede de basimiza gecmelidir artik
 
Kaç papel istiyorlar bu bebeye?
Oturup 1 maçını izlemedim ama videolardan Emre Çolak'ın etkili şut atan ve duran topları iyi kullanan haline benziyor.
 
Tekniği iyi, ayağı çok temiz görüntülerinde. Babası gibi olmadık yerlerden şahane goller atmış. Yerli kontenjana giriyorsa denenir. Bu taraftar, bu güçlü camia potansiyeli olan oyuncuları yıldızlaştırmak için olumlu bir ortam sunuyor.
 
Üst Alt