Ibrahim Teteh Bangura Bursaspor'da ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ibrahim Teteh Bangura Bursaspor'da !


Bursaspor, Kenny Miller'ın yerine aradığı golcüyü İsveç'te buldu.



ibrahimTetehBangura_01.jpg




Bursaspor, Kenny Miller'ın yerine aradığı golcüyü İsveç'te buldu. Yeşil-Beyazlılar, AIK Stockholm'de oynayan Sierra Leone'li Teteh Bangura'yı renklerine bağladı.



İskoç golcü Kenny Miller’ın takımdan ayrılmasının ardından Bursaspor beklenen bombayı patlattı. Yeşil-Beyazlılar uzun bir süreden beri peşinden koştuğu Sierra Leone’li Teteh Bangura’yı renklerine bağladı. İsveç’in AIK Stockholm

takımında oynayan siyahi futbolcuyu bir süredir takip eden Bursaspor’un Ertuğrul Sağlam’ın ısrarı üzerine girişimlerini sıklaştırdığı biliniyordu. Geçtiğimiz günlerde İsveç’e giden Bursasporlu yöneticilerin yapılan son pazarlıkların ardından dün transfere noktayı koyduğu öğrenildi.



15 gol attı



Bursaspor’a gelmeye sıcak bakan Bangura’nın da kalan son pürüzlerin giderilmesinin ardından Yeşil-Beyazlı yöneticilerle el sıkıştığı öğrenildi. Bangura’nın dün gece geç saatlerde Bursasporlu yöneticilerle birlikte İsveç’ten

Türkiye’ye hareket ettiği kaydedildi. 22 yaşındaki genç futbolcu bu sezon oynadığı 17 maçta 15 gol atarken, güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. 1,83 boyundaki Teteh Bangura Siera Leone Milli Takım formasını da bir kez giydi.
 
Cevap: Ibrahim Teteh Bangura Bursaspor'da !



İlk defa duyuyorum ismini, umarım Bursaspor'a çok faydalı olur, sağlam bir forvet eksikliğini çok hissettiler geçen yıl.
 
Üst Alt