İbrahimovic Barça'da ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İbrahimovic Barça'da !


İbrahimovic Barça'da!



Barcelona'dan da büyük bir bomba patladı. İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic'in Katalan ekibi ile anlaştığı iddia edildi. Katalan ekibinin bu transfer karşılığında 35 milyon Euro + bir transfer ve Samuel Eto'o ile Hleb'i kiralık olarak vereceği bildirildi.

La Gazzetta dello Sport'ta Joan Laporta, Txiki Begiristain ve Massimo Moratti'nin transfer için perşembe akşamı bir araya geldiği öne sürülürken, Zlatan İbrahimovic konusunda karara varıldığı belirtildi.



İspanyol yayın organlarından Katalunya Radio ve TV3 Katalunya'da bu gelişmeyi flaş haber olarak verirken, İbrahimovic'i bırakmayacağı ifade edilen Jose Mourinho'nun da Samuel Eto'o'nun gelmesi üzerine yumuşadığı ve bu transfere izin verdiği ifade edildi.









17.07.2009

Kaynak : Sporx.com dış haberler
 
Cevap: İbrahimovic Barça'da!



Doğruysa süper olur,ama inşalah Eto vermemiştir.Eto süper.Henry yerine oynamalı İbo.
 
Cevap: İbrahimovic Barça'da!



ibrahimoviç çok sansayonel bir golcü, hatta belki şu an dünyadaki ama ...



eto'o sistemin kusursuz işleyen bir parçasıydı, mükemmel bir uyum yakalamıştı barça'da. yeteneklerinin yanında bir takım oyuncusuydu.



ibrahimoviç ise takım olgusu fazla olmayan bir oyuncu. egosu çok yüksek, kendisini takımın önünde görebilecek bir oyuncu. böyle oyunculara takım oyunu oynatmak kolay değildir. aynı şeyleri ronaldo içinde söyleyebiliriz, bu oyuncularla birlikte oynamak sanıldığı gibi kolay değildir.



eto'o'nun sözleşme yenilemediğini, seneye takımdan zaten ayrılacağını göz önüne alırsak 35M+eto'o+hleb(kiralık) iyi transfer.



eğer henry'nin yaşadığı değişim gibi ibrahimoviç de takımın bir parçası haline gelir ise hem kariyerinde yeni bir boyuta geçer hem de artık barça iyice korkunç bir takım haline dönüşür.



bana sanki david villa daha uyumlu olurdu, daha otururdu barça'ya gibi geliyor ...
 
Cevap: İbrahimovic Barça'da!



Böyle transferler risklidir. Üzerine sistem kurulu oyuncuların bir takımdan başka takıma gitmesi. Risk hem İnter hem Barca açısından mevcut. Ama kim ne derse desin heyecan verici olmuştur. Bence İbrahimovic coşar Etoo bocalar.
 
Cevap: İbrahimovic Barça'da!



İyi bir kaleci

Alves-Pique-Puyol-Maxwell

Xavi-İniesta-Yaya(Keita)

Messi-İbra-Henry



Bu kadro yine 3'te 3 yapar....
 
Üst Alt