Ibrahimovic: "Yüzde 200'ümü vereceğim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ibrahimovic: "Yüzde 200'ümü vereceğim"


Ibrahimovic: "Yüzde 200'ümü vereceğim"

İsveç'in turnuvaya hazır olduğunu belirten yıldız golcü, ilk maça yaklaşırken üzerinde baskıyı hissettiğini söyledi.



188053hp2.jpg




İsveç'in golcüsü Zlatan Ibrahimovic, pazartesi günü Euro 2012 D Grubu'nda karşılaşacakları ilk rakipleri olan Ukrayna maçında takım olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.



30 yaşındaki oyuncu, maçta iyi bir sonuç alma zorunluluğunda olmalarının, kaçınılmaz şekilde takımda baskıya yol açtığını söyledi.



Basın toplantısında soruları yanıtlayan Ibrahimovic, "Maçın ilk dakikalarında herkes biraz gergin olacak. Her iki takım da topu tutmayı seviyor, fakat yakaladığımız tüm fırsatları değerlendirmeye çalışacağız. Yüzde 100, hatta yüzde 200'ümü sahaya koyacağım. Sanırım bu durum takımdaki her oyuncu için geçerli. Şimdiye kadarki takımlar biraz gergindi çünkü ilk maçlarda alınacak iyi sonuçlar ilerisi için nefes aldırır. Her maç zor ve kolay takım yok.Herkes burada plmayı hak ediyor." şeklinde konuştu.



Takımın mevcut durumunu değerlendiren yıldız golcü, "Çok baskı hissediyorum fakat baskı altında oynamayı severim. Çünkü bu şekilde asla rahatlamazsınız ve oynamak için önemli sebepleriniz olmuş olur. Fakat herkes, takımın bir parçası olarak ufak sorumluluklara sahip. İyi oynuyoruz, çalıştığımız şeyleri sahaya yansıtıyoruz, Teknik Direktör Erik Hamren de bizleri klasik İsveç stilinden başka bir şekilde oynatıyor." ifadelerini kullandı.



Şampiyonanın ilk günlerinde birtakım ırkçı olaylar meydana gelse de, İsveçli golcü, takımının bu tip olaylardan dikkatinin dağılmaması gerektiğini savundu. Ibrahimovic, "Ukrayna ev sahiplerinden biri ve herkes onları desteklemek isteyecek. Gözlerinizi mkapatmalı ve sahada ne olacağını düşünmemeye çalışmalısınız. Bununla baş etmek zorundayız." dedi.



Kiev'deki maç, pazartesi günü 21:45'te başlayacak.



Kaynak
 
Üst Alt