İddianame Yayınlandı | PDF | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İddianame Yayınlandı | PDF


rt9y1.jpg




İddianameyi indirmek için Portal'a girmeniz yeterli.



GSCimbom Portal'da ..
 
Cevap: İddianame Yayınlandı | PDF



İddianameye şöyle bir baktım gözüme bir diyalog çarptı.

Şekip ve Aziz, Sezer Öztürk olayının medyaya sızmasından şikayet ediyorlar. Şekip, tüm detayları sızdırmışlar diyor. Aziz de oyuncu veya menajerdir ne biçim iş yapıyorsunuz diye kızıyor

Bunun üzerine Sezer aranıyor, kim sızdırdı diye soruluyor, valla abi bizden kimse konuşmaz falan diyor Sezer de.



Çok ilginç şeyler var.
 
Cevap: İddianame Yayınlandı | PDF



Yusuf Turanlı İbrahim Akın'a şöyle demiş;

Apo (Avcı) finale çıktığı için zaten yeterinde mutlu, kupa onlara gerekmez, sen bu maçta çok asılma maça, olur da kupayı alırsanız Beşiktaş'a geleceğin için Avrupa'da oynayamazsın bak.



Bunun gibi bir şey.
 
Cevap: İddianame Yayınlandı | PDF



15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçı için şüphelilerin günler öncesinden şike faaliyetlerine başladıkları, özellikle İlhan Yüksel Ekşioğlu ve Cemil Turhan’ın, Mehmet Yenice ve Yavuz Ağırgöl aracılığıyla Ankaragücü takımında oynayan futbolculara ulaşmaya çalıştıkları, bu amaçla Mehmet Yenice’ye İlhan Yüksel Ekşioğlu tarafından 400.000 dolar ödeme yapıldığı anlaşılmış, bahse konu para Mehmet Yenice’nin üzerindeyken şahıs fiziki takibe alınmış, yapılan takip esnasında arabasıyla seyir halinde olan şahıs rutin polis güvenlik kontrolüne girmiş, kolluk birimlerinin araç üzerinde yaptıkları uygulama fiziki takibi sürdüren görevlilerce kamera çekimi ile kayıt altına alınmış, bu çekimler esnasında şahsın üzerinde bulunan para görüntülenerek delillendirilmiştir. Ancak soruşturmanın deşifre olmaması için herhangi bir işlem yapılmamıştır.
 
Cevap: İddianame Yayınlandı | PDF



Beşiktaş olayına bakıyordum da İbrahim Akın'a biraz yazık olmuş. Adama devamlı çok kasma kendini bak Beşiktaş'a geleceksin Avrupa'da oynayacaksın diye baskı yapmışlar. İbrahim baya bozulmuş gibi kayıtlardan okuduğum kadarıyla. Abi bana çok yorma kendini falan diyorlar, o ne öyle şey gibi, iyi oynarsam almayacaklar mı falan diye soruyor. Yusuf Turanlı da bunlar normal beklentiler falan diyor.



Ayrıca İ.Akın, Beşiktaş ile maçtan önce anlaştığını söylemiş.
 
Cevap: İddianame Yayınlandı | PDF



3-Gökdeniz Karadeniz’in Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer edilmesi

Aziz Yıldırım, Gökdeniz Karadeniz ve Olgun Peker arasında; Gökdeniz’in Fenerbahçeye transferine yönelik tarihsiz bir sözleşme imzalandığı belirlenmiştir.(Bu konu Aziz Yıldırım’a ilişkin anlatımların bulunduğu bölümde ayrı bir başlık altında ayrıca irdelenmiştir)
 
Cevap: İddianame Yayınlandı | PDF



Trabzonspor şikeye engel olmak için uğraşmış iddanamede adlari böyle geçiyor .. ALLAH ŞEREFLİ kullarını UTANDIRMAZ !!!!
 
Cevap: İddianame Yayınlandı | PDF



Örgütte cezalandırma ve mükafatlandırma stratejisinin titizlikle uygulandığı; örgüt içerisinde bir yaptırım mekanizmasının bulunduğu, Aziz Yıldırım’ın örgüt üyelerini azarladığı, şike faaliyetlerinde başarısız olan örgüt üyelerinin örgütten dışlandığı, örneğin; 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği:2-Fenerbahçe:4 maçında Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu’nun talimatlarıyla şike faaliyetlerinde bulunan ve bazı futbolcularla görüşen örgüt üyesi Doğan Ercan’ın; şike konusunda anlaştığı futbolcuların maçta iyi oynamaları nedeniyle, sonraki maçlarda şike faaliyetlerinde görevlendirilmediği, para dağıtımından pay alamayan şüphelinin görev istediği, ancak Alaaddin Yıldırım ve İ.Ekşioğlu’nun bu talepleri reddettikleri (bu konu aşağıda ayrı bir başlık halinde ele alınmıştır), örgüt içerisinde şike faaliyetleri yürüten ve başarılı olanlara ise gerek peyderpey gerekse lig sonunda toplu olarak para dağıtımı yapıldığı, bu bağlamda; futbol takımının şampiyon olmasının akabinde; yoğun şekilde çalışan bazı üyelerin mükafatlandırıldığı, örneğin; Ali Kıratlı’nın Kıbrıs’a tatile gönderildiği, Abdullah Başak’a ligin bitiminde İlhan Ekşioğlu tarafından Mini Cooper marka araç satın alındığı (bu konu aşağıda ayrı bir başlık halinde ele alınmıştır),
 
Üst Alt