İdmanda Baros şov | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İdmanda Baros şov


Manisaspor galibiyetiyle kötü gidişe son verip, moral bulan Galatasaray, Kayserispor ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar dün Florya'da medyaya açık bir antrenman gerçekleştirdi.



Oyuncuların çok neşeli ve istekli oldukları gözlemlenirken, Baros attığı gollerle idmana damgasını vurdu. Teknik direktör Bülent Ünder, çalışma bitiminde Ayhan Akman ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.



fanatik
 
Cevap: İdmanda Baros şov



Baros, Arda, Yekta, İnsua oynadıklarında takımdaki varlıkları bariz şekilde hissediliyor.

Bence büyük güç Milan Baros.
 
Cevap: İdmanda Baros şov



Takıma, Futbolculara bu kadarda ağar yüklenilmez. Tamam 14. sıradayız, tek rakibimiz sivasspor, bucaspor ama yeniden yapılanmak için çok iyi bir fırsat. Artık biraz gidicek - kalıcak oyuncular belli olması lazım. Hepimizin ortak görüşü vardır elbet. Zapata - Serkan kurtukuş - mustafa sarp - barış özbek - aydın yılmaz gibi.. ama Milan baros - Arda Turan ( kaptanımız ) Harry Kewell - Cana - Culio - Ufuk - Servet - Sabri gibi sonraki sezonlardada bizimle kalmasında faydası olucak olan oyuncularımıza karşı söz ve hitamlarımızı bence 1 kere değil 2 kere 3 kere okuyup paylaşmak lazım...
 
Cevap: İdmanda Baros şov



Satın bütün futbolcuları satın, baştan kurun Tsigalko'yu filan da alın Aghahowa'yı da getirin, Anatoli Todorov da gelsin aman ha Serkan Gedik'i de unutmayın. FM oynuyoruz ya.
 
Üst Alt