Ignatyev: "Galatasaray'ın savunmasındaki problemler üzerinde çalışıyoruz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ignatyev: "Galatasaray'ın savunmasındaki problemler üzerinde çalışıyoruz"


orig.jpg

Lokomotiv Moskova'nın Rus futbolcusu Ignatyev, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Lokomotiv Moskova'nın futbolcusu Ignatyev, sarı kırmızılı takımla oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ignatyev, Galatasaray'ın güçlü bir rakip olduğunu belirtirken, "Öncesinde lig maçımız var ve ligdeki pozisyonumuzu düzeltmemiz gerekiyor. Ancak diğer taraftan hocamız bize Galatasaray'ı ezberletiyor. Bu sezon lig ve hazırlık maçlarını izledik. Gomis'in ayrılması onları olumsuz etkiledi ve hücum güçleri zayıfladı. Ayrıca savunmalarındaki problemler üzerinde çalışıyoruz." dedi.

"ATMOSFERDEN ÇEKİNMİYORUZ"
Rus futbolcu İstanbul'daki atmosferden çekinmediklerini söylerken, "Galatasaray maçında tabi ki bizi zorlu bir atmosfer bekliyor. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde böyle ortamlarda oynamaya hazır olmalıyız. Bu yüzden çekinmiyoruz. Kendi futbolumuzu oynayarak en iyi sonucu almaya çalışacağız." dedi.
 
Neye çalışıyon kardeşim? Daha Maicon mu oynayacak Donk mu oynayacak Ozan mı oynayacak Aziz mi oynayacak o bile net değil neye çalışıyon ha
 
Geçen yıl içeri de bunlardan çok daha iyi Başakşehir ve Beşiktaş takımlarını çok sağlam bir savunma anlayışı ve iyi oyunla tarumar ettik. Konsantre olduğumuzda taraftar desteğide arkadayken içeride bizi yenecek takım çıkmaz gibi. Bizim için en büyük soru işareti forvet mevkii şuan, nasıl bir çözüm üretilecek onu merak ediyorum.
 
Üst Alt