Igor Tudor, Arda Turan Dedikodularından Rahatsız! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1703514_940x531.jpg


Hırvat teknik adamın, son dönemde yeniden gündeme gelen Arda Turan ile ilgili transfer haberlerinden rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Gençlerbirliği maçı sonrası “Basın toplantısının konusu Arda Turan değil” diyen Tudor, sol kanat için Asamoah’ın alınmasını istiyor.

Gençlerbirliği’ni farklı yenerek yaralarını saran Galatasaray, rotayı Başakşehir ve Beşiktaş’la oynayacağı zorlu maçlara çevirirken, devre arasında yapılacak takviyeler için de çalışmalar sürüyor. Bu konuda yönetimle sürekli dirsek temasında olan teknik direktör İgor Tudor, özellikle Arda Turan’la ilgili tavrını her seferinde net bir şekilde ortaya koyuyor.Hırvat teknik adamın son dönemde yeniden gündeme gelen Barcelonalı yıldız hakkında çıkan transfer haberlerinden rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

BAŞKAN DA ISRARCI DEĞİL

Fenerbahçe’ye 9, Beşiktaş’a ise 5 puan fark attıkları bir dönemde ısrarlı bir şekilde Arda’nın adının Galatasaray’la anılmasına tepkili olan Tudor, 5-1 kazanılan Gençlerbirliği maçı sonrası bu konuda kendisine sorulan soruya “Şu anki basın toplantısının konusu Arda Turan değil” yanıtını vermişti. Tudor’un deneyimli oyuncuyla ilgili tavrının devam ettiği öğrenilirken, başkan Dursun Özbek’in de Arda’yla ilgili çok ısrarcı olmadığı ifade edildi. Şimdilik ocak ayına kadar sessiz kalmayı tercih eden Tudor, sol kanat için öncelik olarak Juventus’ta forma giyen Kwadwo Asamoah’ın transfer edilmesini istiyor.

Habertürk

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
arda bizde oynayamaz zaten hangi mevkide oynayacak belki belhanda yerine ancak onuda o fizikle kesmesi mümkün görünmüyor. 6 ay da bizde yedek de durur arda bey. tabi bu arada takımın ahengini de bozacağı şüphe götürmez bir gerçek.
 
Asamoahyi istemeyen adam yok. Arda yi isteyen adam neredeyse hic yok.
Niasse gibi salaklari istemedikleri sürece, taraftar birsey demez. Latoya birsey denilmedi, herif ne kadar kötü oldugu ortada

O yönetimin salaklığı son dakika ya kadar Asamoah ile uğraşırsan alacak adam kalmaz tabi

Alternatifi olmadığı için el mecbur aldılar onu o yüzden kimse bir şey demedi

Yoksa ben sanmıyorum Tudor'un yönetime Lato yu alalım diye baskı yaptığını
 
O yönetimin salaklığı son dakika ya kadar Asamoah ile uğraşırsan alacak adam kalmaz tabi

Alternatifi olmadığı için el mecbur aldılar onu o yüzden kimse bir şey demedi

Yoksa ben sanmıyorum Tudor'un yönetime Lato yu alalım diye baskı yaptığını

Bence Tudor‘da yedek liste yapmadi gibi . Son anda Latoyu alalim bari demistir o da, carole gittikten sonra
 
Üst Alt