Igor Tudor, Cavanda'yı Takımda Görmek İstemiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor, Cavanda'yı Takımda Görmek İstemiyor!


media_xll_9100455.jpg

Galatasaray’da disiplinsizliği ile nam salan isimlerin başında gelen sarı-kırmızılı oyuncu ile ilgili önemli detaylar ortaya çıktı.

Teknik direktör Igor Tudor’un sildiği isimlerden biri olan Luis Cavanda'nın zaman zaman maç toplantılarına, yemeklere veya antrenmanlara geç çıktığı ve bu durumun büyük tepki topladığı belirlendi.

Cavanda’nın bu disiplinsizliğini rapor haline gelen getiren Tudor’un “Ben böyle umursamaz bir adam görmedim. Ciddi davranmıyor ve bu hali takım arkadaşlarına da çok kötü örnek oluyor. Böyle bir oyuncu ile asla devam edemem” dediği öğrenildi. Tudor’un oyuncunun bu hal ve hareketlerinden çok rahatsız olduğu, diğer takım arkadaşlarının da Cavanda’ya karşı tavırlı olduğu bildirildi.

Galatasaray Yönetimi’nin ise bu gelişme üzerine kötü futbolu ve disiplinsizliği nedeniyle gönderme kararı aldığı ifade edildi. Böylece sezon sonunda gidecekler listesinin en ön sırasına Cavanda’nın ismi yazıldı.

Milliyet
 
Biz de Dursun'u ve seni görmek istemiyoruz.

Hoş Cavanda denen adam zaten, halı sahada bile oynayamayacak düzeyde yeteneksiz bir adam orası ayrı.
 
Buna para verip alani doveceksin asil. Niye aldin diye bi aciklama yapsinlar

Persembe salsava cikacak twitterden yardirin durun bunu ne kafa ile aldigini ve para verip aldigini 100-200 bin 10 bin tane ayni soru gitsin bak baklim.nasil sormak zorunda kaliyor cakal sansav
 
Son düzenleme:
Üst Alt