Igor Tudor da Çare Olamadı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor da Çare Olamadı!


755x390-tudor-yeni-sezon-planlarini-ilk-kez-acikladi.jpg


Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medipol Başakşehir'e 4-0 yenilerek, Şampiyonlar Ligi hedefinde büyük yara Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor da kötü gidişe çare olamadı.

Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink'le yolların ayrılması sonrası göreve getirilen Igor Tudor, 7 haftalık periyotta takımın gelişimine katkı sağlayamadı.
Galatasaray'ın başında 7 lig maçına çıkan Tudor, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak, 11 puan yitirdi.

Zirve ile fark daha da açıldı

Sarı-kırmızılı ekip, Riekerink idaresinde beklentilerin altında bir performans ortaya koymasına karşın, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürürken, Tudor döneminde zirve ile fark giderek daha fazla açıldı.

Ligin 20. haftası sonunda görevinden alınan Riekerink, 39 puanla, lider Beşiktaş'ın 5, ikinci sıradaki Medipol Başakşehir'in ise 3 puan gerisinde bir takım teslim ederken, Tudor döneminde lider ile olan fark 12'ye, ikinci sıradaki Medipol Başakşehir ile de 7'ye yükseldi.

Galatasaray'ı 3. sırada alan Tudor, 7 maç sonunda takımının 4.'lüğe gerilemesini önleyemedi.

Riekerink yönetiminde ligde maç başına 1,95 puan ortalamasıyla oynayan Galatasaray'ın, Tudor dönemindeki 7 maçtaki puan ortalaması ise 1,42'ye geriledi.

Önemli puan kayıpları

Galatasaray, Igor Tudor yönetiminde kritik puan kayıplarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı ekibin başındaki ilk maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, ardından ise evinde Beşiktaş'a derbide 1-0 kaybeden Tudor, ligin zirvesine ortak olma ve UEFA Şampiyonlar Ligi hedefine yaklaşma fırsatlarını kullanamadı.

Sonrasında deplasmanda Antalyaspor'u ve iç sahada Gençlerbirliği'ni son dakika golleriyle 3-2 yenerek çıkışa geçen sarı-kırmızılılar, rakip sahada Trabzonspor'a 2-0 mağlup olarak bir kez daha kritik bir müsabakadan puan çıkaramadı.

Türk Telekom Arena'da Adanaspor'u 4-0 yenmesinin ardından lig ikinciliği için yeniden ümitlenen Galatasaray, Medipol Başakşehir'e 4-0 mağlup olarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatmayı sürdürdü.

Oyuncu tercihleri tartışıldı

Göreve gelmesinin ardından Galatasaray'da oyun formasyonunu değiştiren Tudor, antrenman temposu ve oyuncu tercihleriyle gündeme geldi.
Takımın kondisyonunu düşük bulan ve sezonun sonlarına yaklaşılmış olmasına karşın yükleme yapan Tudor, peş peşe gelen adale sakatlıklarına sebep olurken, kendi oyun sistemini de oturtmaya çalıştı.

Takımı 3-5-2 formasyonuyla oynatmak isteyen Hırvat teknik adam, elindeki oyuncuların bu sisteme adapte olmasında yaşadığı sıkıntılar nedeniyle zaman zaman değişikliklere de gitmek zorunda kaldı.

Tudor, takımın önemli isimlerinden Wesley Sneijder'i Adanaspor karşısında yedek soyundurarak sürpriz bir karar alırken, son oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında ise hem Sneijder'i hem de Lukas Podolski'yi kulübeye çekmesi eleştirilere neden oldu.

Fenerbahçe derbisi kritik

Galatasaray ile 1,5 yıllık mukavele imzalayan Igor Tudor için ligin 28. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisi büyük önem taşıyor.

Bu sezon Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'e karşı maç kazanamayan sarı-kırmızılı ekibin oynayacağı bu son derbiden alacağı sonuç, hem kulüp yönetimi hem de teknik direktör Tudor için gelecek planlarını etkileyecek.

Taraftarların istifa tezahüratlarıyla sık sık karşılaşan kulüp yönetimi, Fenerbahçe galibiyetiyle biraz olsun nefes almak istiyor.

ajansspor
 
Bu oyuncu grubunun yediği kaçıncı hoca sayamadım.

Dursun özbek'in yediği kaçıncı hoca sayamadım.

Hep mi bu adamlar suçlu, bu cenabet ortamın içine giren kayboluyo
Bataklık gibi.

Bu ortamda kimse başarılı olamaz sonumuz kötü.

TapaTalK
 
Besiktas macindaki korkakligi unutulmayacak.transfer donemi sans verilse belki basarili olabilir ancak korkak bir hoca oldugu ortada.
 
Antalya ve Gençler maçında son dakika golleri olmasaydı durum daha vahim olacaktı. 4 puan daha fark yemiş olacaktık.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Son düzenleme:
Ayi . Halen 3 lü stoper + 24211 kanat oyuncusunu + Yasin 10 numara ve Brumayi forvet olarak oynat. Ikisinide pic ettin. Sneijder tam düzeldi pic ettin . Poldi iyi oynsdi diye yedege sttin.
45 de degil 3-0 olunca ikisini mötünü kurtarmalari icin oyuna aldin, gerzek. Rierknik ft. Sneijder bundan daha iyilerdi . 5 Puan vsrdi sadece 1. ile
 
Son düzenleme:
Ben anlamiyoruki satilik olduklari icin mi böyle haber yapiyorlar yoksa kafalarimi basmiyor bu adamlarin? Bügün tudoru kov yerine Mourinho yu getir gene hicbirsey degismez, cünkü futbolcular les olu les. Isim olarak belki baska kadrolara göre daha agir basar ama kafalarinda futbolu bitirmisler.

Inanin belki CL veya EL katilmak istemeyenler bile olabilir simdi oraya gidersek fazladan mac yapacagim diye. Cünkü sen adamlara garanti para veriyorsun sözlesme olarak, performansa dayalik degil. adamlar koca sezonu yatsa gene milyonlar götürüyor. artik her gelen futbolcu performansa göre para kazanmali yoksa verim alamasin.

Takim olarak sezon bitsede kurtulsak moduna gireli cok oldu. Sen bu adi serefsizleri temizlemesen bir 10 tane TD daha gelir gider. Inanin Fatih Terim care denliyorya o bile gelmez bu bittik kadro icin. Yeni sezonda zaten kalitelli transfer de hayal, ancak ellindeki para edenleri gönderirsinde ozaman belki bütcen 20milyon+ olur yoksa bunlarin alacagi futbolcular belli hepsi TSL transfer edilecek.

Bence simdi tam zamani elden cikarabildigin nekadar oyuncu varsa gönderip takimi genc yeteneklerle dolduracaksin. Belki bu yeni baslangic bizi bir veya iki yil daha sampiyon etmiyecek ama sonraki sampiyonluklar bizim olacak. Bunu gerceklestirmek icin her yil TD degismiyecek sil bastan genc oyuncularala oynamayi seven bir TD göreve getireceksin, ve en önemlisi vizyon sahibi bir yeni baskan getireceksin bu külübe. Dursun kalirsa gene hicbirsey olmaz bu takimdan. Erken secim sart olgu sart. Yok mu galatasarayi düsünen 1000 tane galatasaray üyesi imza toplayin kovun su hirsizi basimizdan
 
Son düzenleme:
Taraftar olarak hala hayal alemindeyiz... Yahu adamın çapı ne ki başarılı olacak? Kloop, Tucel, Simone, Morinho, Lucescu gelsin bak bakalım neler oluyor... Bu kadar futbolcuya para veriyorsun getirsene Dervall gibi, Feldkamp gibi adamları... İki çapsız yerli futbolcuya verdiğin paraya bu adamlar koşa koşa gelir. Hadi iki olmasın üç olsun, dört olsun.. Şu hale bak, koskoca Galatasaray'ın son iki teknik direktörleri yabancı menşeili ve birisi altyapı hocası, birisi de kendi liginin düşme potası hocası.. Ha bu arada taraftarda da çap yok! Tudor ve Riekering bildiğin taraftarın büyük çoğunluğu tarafından istendi. Suçun büyüğü tabiki yağlı suratta fakat birazda özeleştiri yapmakta fayda var.
 
Yok öyle yağma. Sorunu Riekerink'te gören uyeler alın size Tudor. Kenardan el kol yaptı diye Karabük hocasını başımıza getirdiler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt