Igor Tudor, Florya'dan Çıkmıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor, Florya'dan Çıkmıyor!


259383.jpg



Galatasaray teknik direktörü, 24 saatini tesislerde geçiriyor, otel ya da ev yerine, kamp merkezinde kalıyor.Aile hayatını ikinci plana atıp, tüm mesaisini sarı-kırmızılılar için harcayan Igor Tudor,kendini Galatasaray’a adadı.

Güne erken saatte başlayan Hırvat çalıştırıcı, antrenman dışındaki zamanlarda da takımı daha ileriye götürecek çalışmalar içinde...Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’un başarısındaki en önemli faktör, işini sevmesi,Cim-Bom’u sahiplenmesi ve dersini iyi çalışması... Bunu yaparken de futbolculara örnek olmak için çabalayan Hırvat çalıştırıcı, ailesini evde bırakıp, Florya’yı mesken tuttu.

Oyuncularına profesyonellik dersi vermek için elinden gelen gayreti gösteren başarılı teknik adam, otelde veya evde kalmak yerine Florya Metin Oktay Tesisleri’nin ana binasında kalmaya başladı. Sadece antrenmanlar sırasında değil, gün boyunca ders çalışan, yardımcılarıyla toplantılar yapan, rakiplerini takibe alan Igor Tudor,bu nedenle Florya’yı tercih etti.Sabah erkenden kalkan, personelle iyi bir diyalog kuran sarı-kırmızılıların teknik patronu,takımının başarısına büyük katkı sağlarken, öğrencilerine de bu şekilde örnek oluyor.

Sezon başından bu yana izinler haricinde hep tesislerde kalan Tudor’un kendini kampa almış tavrı yönetim tarafından da büyük takdir görüyor. Bu şekilde Florya’yı da kontrol altında tutan Hırvat çalıştırıcı, bu şekilde altyapının çalışmaları hakkında da bilgi sahibi oluyor, orada bulunan gençleri daha rahat A takım çalışmalarına çağırabiliyor.

Kariyer rekoru


Igor Tudor Galatasaray’ın başında Süper Lig’de ilk sekiz haftayı yedi galibiyet-bir beraberlikle zirvede geçti. Sarı-kırmızılıların başındaki Hırvat teknik adam bugüne kadar, hiç bu kadar başarılı bir grafik yakalamamıştı. Hajduk’ta 2013 Ağustos-Ekim dönemindeki sekiz maçta 5 galibiyet-3 beraberlik, PAOK’ta 2015 Kasım-Ocak arası 5 galibiyet-3 beraberlik, Tudor’un Galatasaray öncesi en iyi serileriydi.

Nevzat Dindar/Milliyet

GSCimbom Portal
 
ilk geldiği andan itibaren destekliyorum kendisini. burada da çok sataşanlar olmuştu tudor'a. inanıyorum ki klübün efsane isimleri arasında yerini alacaktır.
 
Fenerbahçe'nin maçlarını yeniden izleyen Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, tüm rakip oyuncular için de ayrı ayrı DVD'ler hazırlattı.

Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor'a göre derbinin kilidi "doğru pres."

İdmanlarda sürekli olarak 3'lü pres çalıştıran Hırvat teknik adam, kanatlara pas bağlantısını kesmenin hayati önem taşıdığını anlatıyor.

Özellikle Giuliano, Valbuena ve Janssen'in her top aldığında 3'lü presle bunaltılmasını istiyor.

Derbi için özel prim talep etmeyen Hırvat teknik adam ayrıca kazanma serisini psikolojiye bağlandığı için yöneticilerin tesislere gelerek futbolcuların kafasını karıştırmamasını da istedi.


Adam var Adam gibi



 
Aydin bir link paylasmisti. Tudor her gün Fenerbahce´yi masaya yatiriyormus, var mi bundan büyük bir zevk ? Cikmaz tabi adam Florya´dan. Florya´da mutfakta calisan kardeslerimiz de, bol bol mesir macunu hazirlasin gercek Uzun Adama.
 
Üst Alt