Igor Tudor, Hakan Balta'yı Kadroya Neden Almadı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor, Hakan Balta'yı Kadroya Neden Almadı?


FutbolArena Özel - Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Igor Tudor'un ilk kurbanlarından biri de Hakan Balta oldu.


Jan Olde Riekerink döneminde sarı kırmızılı takımın değişilmez isimlerinden biri olan Hakan Balta, performansı nedeniyle Tudor tarafından Rizespor maçının 18 kişilik kadrosuna dahi alınmadı. Bunun nedenine ise FutbolArena ulaştı.

HAKAN BALTA AĞIR İDMANLARI KALDIRAMADI


Igor Tudor, son 2 gündür Galatasaray takımına yüksek tempoda antrenmanlar yaptırdı. Ve bu çalışmalarda 33 yaşındaki Hakan Balta çok fazla ağır kaldı ve antrenmanları kaldıramadı.


Hakan Balta'nın stoperde çok yavaş kaldığını söyleyen ve futbolcularına da mesaj adına çalışma sırasında "Sahada dinlenen oyuncu istemiyorum" diyerek çıkışan Igor Tudor bu yüzden Hakan Balta'yı kadroya almadı.



 
hwaaarrghhhhh !!!!!!!!!!!!


giphy.gif
 
Tudor 38 Hakan 34 yaşında değil mi ?

Hakan yerine çıkıp Tudor kendi oynasada olur aynı şey Semih-Sarbi-Selçuk filan içinde geçerli
 
yillardir yürüyecek hali yok

tecrübesiyle senede 10-12 mac idare ediyordu

ama ilk 11 oynadigi sürece hem kendine hem bize zarar veriyor

sözlesmesini uzatanlari tebrik etmek lazim

sol bekte agir kaldigi icin stoper yapildi
 
Hakanı almaması doğru fakat Brumayı neden almadı,esas sorulması gereken soru bu.11 e koymaması ayar anlamında doğru olabilirdi.Yedeklerde olması lazımdı en kötü
 
Hakanı kadroya almamak ile futboldan anladığını ortaya koymuş.
Umarım ilerleyen haftalarda geri adim atmaz ve aynı yöntemi diğer yeteneksizler içinde uygular.

SARI-KIRMIZI!
 
Heh asil kritik kesik bu!!

Simdinl takimin yenicerileri kuyu kazma calismalarina baslayacak!!

Aman hocam sene sonu yenicerilerin hepsini yolla yoksa yanarsin.
 
Stoperde oynayan tüm oyuncularımız ağır zaten, bir tek Serdar var, o da sakat. Ayrıca bu bölgede ağır kalanlar bir yana orta saha gibi dinamizmin en üst noktada olması gereken noktada ki kağnıların kesilmesi gerekiyor ilk önce. Eğer Balta'nın kesilmesinde sebep gerçekten buysa, Selçuk-De jong ikilisi ile maça başlaması durumunda kendiyle çelişmiş olur. Baya baya merak ediyorum nasıl bi şablon var kafasında acaba.
 
bu kararlar tudor un antremanlara çok önem verdiğini onbirleri buna göre belirlediğini gösterdi. biz çok disiplinsiz bir takımız. yıllardır oyuncıya dayalı düzen içinde yatarak bugünlere geldik. kaç senedir sahada fizik olarak bir takımı ezdiğimizi görmedim. bu yüzden hocayı destekliyorum. yslnız bu kararları ve ağır antremanları nedeniyle belli oyuncular! tarafından altı oyulmaya çalışılacaktır. eğer bu süreci atlatabilir doğru kararlar verebilirse başarıda gelecektir.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Her ne kadar sabırsız taraftarımız kötü bi gidişatta gitmesi için baskı oluşturacak olsa da bu seneki sonuçlara bakmaksızın Tudor'la önümüzdeki yıl da devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok şey değiştirecek gibi bi izlenim bıraktı bende
 
Üst Alt