Igor Tudor: "Hepinizden fedakârlık bekliyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor: "Hepinizden fedakârlık bekliyorum"


tudor-1.jpg

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, Gaziantep yolculuğu öncesi oyuncularıyla bir görüşme gerçekleştirdi.


Ligde hem 4. sırayı kaptırmamak hem de 3. sıradaki Fenerbahçe’yi yakalamak için mücadele eden Galatasaray, Gaziantep deplasmanına 3 puan parolasıyla gitti.

Teknik direktör İgor Tudor’un, yolculuk öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda, “Kalan 4 maçımızı da kazanmak zorundayız. Artık hepinizden fedakârlık bekliyorum. Elinizden gelenin en iyisini yapın, mücadeleyi sakın bırakmayın. Eğer iyi konsantre olur ve mücadele edersek bu maçı kazanırız. Son dönemi kayıpsız atlatıp neler olacağını hep birlikte görelim” dediği bildirildi.

PROVAYI YARIDA KESTİ

Bu arada Tudor’un, son taktik provada çalışmayı sık sık yarıda keserek takıma uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Hırvat teknik adam özellikle savunma oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Uzun süredir defans problemlerini gideremeyen 39 yaşındaki çalıştırıcının, duran toplara da önlem aldığı kaydedildi.

Fanatik
 
ciddi mi bu? sen geçen hafta adamlara sabote ediyorlar dedin, şimdi fedakarlık diyorsun. Üstelik papaz olduğun iddia edilen adamların hepsi kadroda, muhtemelen ilk on birde bile olacak hepsi.
 
Üst Alt