Igor Tudor İddiası! - Sayfa 10 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor İddiası!


Mancini de içeride oynadığı bütün maçlarda hayvan gibi oynatıyordu ve kazanıyordu, deplasmanda sıçıyordu. Takım ikinci bitirdi, ayrıca kupa aldı. Nasıl oluyor da Tudor ve Mancini bu kadar yakın performans sergilemişken Tudor önde oluyor? Like, wtf?
 
Enkaz temizledigi hususuna katiliyorum ama su an baktigimiz zaman harcanan o kadar para sonrasi yine bir enkaz birakti bana göre.
Belhanda, Feghouli ve Maicon, ödenen bonservis miktari, altina girilen maas yükü ve su an gelinen nokta.
Malum o enkazin olusmasina sebep olanlar, baskanlar olarak Dursun ve Aysal, teknik direktörler olarak Mancini, Prandelli ve Hamza, en sonunda tüy diken ise yine Dursun oldu.
Bu saydigim isimlerin dönemlerinde dogru hameleler yapilsa idi ne öyle bir enkaz olusur, ne Galatasaray o kadar basarisiz sezonlar gecirir idi, ne de gecen sezon o kadar para harcamak zorunda kalip bu sezon basi yasadigimiz süreci yasardik.
 
Ne olacagini bilemezdik ama tahmin edebilirdik, bu acikcasi cok zor birsey degil Tudor'u yeterince tanima sansina sahip olduk maalesef.

Mancini tabi ki Tudor'un önünde olacak, ek olarak kimsenin begenmedigi Riekerink'in 2 kupasi var. Tudor bey ile Avrupa Ligi ön elemesinden elendik daha Temmuz ayinda. Yakin tarihte sportif anlamda kulübün yasadigi en skandal olay budur.

Tudor kupa alacak kadar kalmadi ki takimda, almadigi icin suclayamam. Ostersunds maci rezaletti ama gecis periyodu olarak degerlendiriyorum o maclari ki Ostersunds da gruptan cikmasiyla, Arsenal maclariyla nasil bir takim oldugunu kanitladi acikcasi.

Mancini'nin kadroya yaptiklari, arkasinda biraktigi takim ortada.

Hoca degerlendirirken alinan sonuclar kazanilan kupalar en onemli seydir ama bu yolda kadroya neler yapildigi da cok onemlidir.

Bu sebeple Tudor > Mancini'dir. Tudor bir sey kazanmadi demek komik olur cunku bir sey kazanma firsati olmadi.
 
Ayrıca millete Mancini atkı takıyor, karizmatik falan diye seviyorsunuz diyorsunuz. Bunu söylerken Simeone hayalleri kurduğunuzu da kabul etmeniz gerekiyor. Maalesef kenarda anırmaları dışında hiçbir ortak noktaları yok.
 
Onu sadece Aydin diyor ki o da hatasinin farkina varmistir diye dusunuyorum

Yok yav çoktu onu diyen, konusuna girip baksak doludur. Benim de atkılı geyiği yapmışlığım boldur. Kendisi bayağı leş bir hoca; ama nedense bizde diğerlerine oranla sonuç açısından başarılı oldu. Gerçi o sezonki kadronun açık ara şampiyon olması gerekiyordu. Terim'le devam etsek büyük ihtimalle de şampiyon olacaktık.
 
Tudor ile benzer futbol mantalitesine sahip yardımcısı Leko Brugge ile geçen sene çok iyi transferler yaptı, sene başında Başakşehir'e elendi, 3'lü tercihi eleştirildi ama adamda ısrar ettiler ve 13-14 yılda sadece bir şampiyonluğu olan takım şampiyon oldu. Bu sene de süper başladılar. CL maçında Dortmund'u ellerinden kaçırdılar. Bundan sonra bir gün hoca aramak durumunda kalırsak adayım kendisidir. Hatta bir ara başlığını açayım da dursun.
 
Tudor ile benzer futbol mantalitesine sahip yardımcısı Leko Brugge ile geçen sene çok iyi transferler yaptı, sene başında Başakşehir'e elendi, 3'lü tercihi eleştirildi ama adamda ısrar ettiler ve 13-14 yılda sadece bir şampiyonluğu olan takım şampiyon oldu. Bu sene de süper başladılar. CL maçında Dortmund'u ellerinden kaçırdılar. Bundan sonra bir gün hoca aramak durumunda kalırsak adayım kendisidir. Hatta bir ara başlığını açayım da dursun.

Tudor'un paok'ta yardimcisiydi
 
hamza 2015 yazında kulübe büyük hasar verdi sırf o yüzden ben mancini ile riekerinkin arasına yazarım sıralamada 4. yıldıza rağmen

Dogru cok buyuk bir firsat tepildi o yaz ama bunda Ozbek biraderlerin de payi vardi. Yine de Hamza hocanin oyuncu tercihleri ve garip takintilari sonunu hazirladi.

Listede baska kimse sampiyon yapmadi bizi. Hamza hoca enkaz devralmasina ragmen 3 kupa kazandi. Kuslarin psikolojilerini bozduk o donem. Sampiyonluk her seyden yegdir. Bu sebeple diger isimlerin katiyyen onundedir.
 
hamza 2015 yazında kulübe büyük hasar verdi sırf o yüzden ben mancini ile riekerinkin arasına yazarım sıralamada 4. yıldıza rağmen

Hamza´nin aslinda bir sucu yok. Hamza´yi sampiyon yaptigi iddia edilen oyuncular, Hamza gelene kadar top oynayamadi. Bu sezon neyi yasadiysak, dursunun ilk sezonunda aynisini yasadik aslinda. Zerre kadar iyi niyetli olan her bir birey, en azindan su an sakin kafa ile Hamzaoglu´nun elinin kolunun bagli oldugunu görebilir...

Koskocaman Fatih Terim... Kistan beri bagriyor forvet diye. Forvet diyor, stoper diyor, baska birsey demiyor. Adamin elinden birde Ndiaye, ve Gomis gitti. Zaman zaman yönetimi igneledi, baski altina aldi, ama sonra sorumlulugu üzerine alarak, süreci ustaca yönetti.

Hamza tabiki bir Fatih Terim de degil. Ama o sezon sampiyon olmamizda payi büyüktü. Ertesi sezon sampiyon zaten olamayacaktik.

Bunlar hep FFP kaynakli sorunlar...

Adam iki topcu aldirabildi. Biri 50 bin dolarlik Cem, digeri Bilal. Üstüne Niasse gelecekti, ama taraftar aldirmadi. Cem´e ödenen 50 bin dolara bile göz dikti taraftar. Bu kulübün taraftari bu konularda safi zarardir.

Hamzaoglu´nun o dönemki durumu acinacak bir haldir. Hele ki sonraki yillari tecrübe etmis ve hoca faktörünü yine daha net görüldügü icin diyorum. Sonucu basarisizliga cikacak bir yola baslamisti. Kimsenin top oynamadigi bir takimi alip sampiyon yap, sonra taraftar senden baska herkese pay dagitsin.

----------------------------------

Bu yüzden Dursun ile Mustafa´nin durumu aslinda aynidir...

Dursun´da ilk geldiginde mali tabloya uymaya calisti. Kongre hesap verecegi icin, onun acisindan mali durum daha önemliydi. Sinsiligi ise utanmadan yildiz sözü vermesi, ve Ibrahimovic tarzi cilginliklari yalanlamamasiydi. Hamza´yi baski altina alip, basarisizlikta sucu ona yikacakti.

Nezaman ibre Dursun´a döndü, birden yedirip icirmeye, kulübün parasini carcur etmeye, ucaklari indirmeye basladi...

Benzer bir durumda su an Mustafa Cengiz´e var. Unutulmasin ki bu adam sadece Dursun Baskan olmasin diye secildi. Kapasitesini ona göre
hesaplamak lazim. Mustafa Cengiz´de kulübü mali anlamda dengede tutmaya calisiyor, ve ne olursa olsun Fatih Hoca kurtarir kafasi ile gidiyor...

Fatih Terim Hamza gibi cömez olmadigi icin, yönetimi baski altina aldi. Yoksa ne Ndiaye, ne de Emre transferi olmazdi bu sezon. Bunu o dönem ciddi ciddi Hamza´nin yapmasini beklemek ise insafsizliktir.
 
Mancini Galatasaray´in basina gelen bir felakettir. Paramiz bittigi icin ucuz kurtulduk. Mancini´nin kurdugu bir takim sittin sene Kopenhag macinda o futbolu oynayamaz. Fatih Terim döneminden uzaklastikca asaga dogru düsüs basladi ve hizlanarak devam etti.

2012/2013 kis transfer sezonu Galatasaray´in yükselisinin sonlanmasini baslatan sürectir aslinda. Showu birinci, Basariyi ikinci plana koydumuz an kaybetmistik ama sadece sonuclar gelmemisti elimizde. Hepimiz hipnoz olmustuk resmen, eger biri gelip gelecek 4 senede yasayacagimiz durumu anlatsaydi, adam ile dalga gecerdik.
 
Onu sadece Aydin diyor ki o da hatasinin farkina varmistir diye dusunuyorum

Simeone hayali kurmadım Tudor için

Sadece genç bir hoca olduğundan kendini geliştirebileceğinden bahsettim ki hala aynı fikirdeyim

Biraz inatçı bir kişiliğe sahip bunu İtalya'ya gidip kendisini Galatasaray'dan uzaklaştıran 3 lü savunma saçmalığını devam ettirmek istemesinden anlayabiliriz

Tudor ile artık genç T.D deneme saçmalığını bir kenara bıraktık bence.Çünkü biz de sabır denen bir şey yok
 
Üst Alt