Igor Tudor, İtalyan Ön Libero Davide Di Gennaro'yu İstedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor, İtalyan Ön Libero Davide Di Gennaro'yu İstedi!


cagliari_roma28082016_2_14.jpg

Cagliari’de oynayan 28 yaşındaki ön liberoyu İgor Tudor’un yönetime tavsiye ettiği öğrenildi. Sözleşmesi sona ereceği için bonservis bedeli olmayan Davide bu sezon 2 gol, 5 asist üretti.

Wesley Sneijder'i satma kararı alan, Nigel de Jong'u da gelecek sezon düşünmeyen Cimbom'da yeni orta saha arayışları hız kazandı. Josue'nin bonservisini almayı gündemine alan yönetimin, Igor Tudor'un verdiği rapor doğrultusunda Cagliari'nin tecrübeli ismi Davide Di Gennaro'yu da listesine dahil ettiği belirlendi. Futbol direktörü Cenk Ergün'ün geçtiğimiz günlerde çıkarma yaptığı İtalya'da Di Gennaro'nun menajeri Manuel Montipo ile de masaya oturduğu iddia edildi.

TUDOR BiTİRECEK

Ön libero oynamasına rağmen Cagliari formasıyla bu sezon La Liga'da 20 maçta 2 gol atıp 5 de asist yapan sol ayaklı oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Takımdan ayrılacağını açıklayan İtalyan oyuncunun birçok talibinin olduğu bildirildi. Tudor'un önümüzdeki günlerde Di Gennaro ile bir telefon görüşmesi yaparak 'Galatasaray'a gel' diyeceği gelen haberler arasında...

TAM BİR GEZGİN

A milli takımda hiç oynamayan Di Gennaro, alt kategorilerde 25 kez giydiği İtalyan milli formasıyla 3 gol attı. Milan alt yapısından çıkan tecrübeli oyuncu bugüne kadar Çizme'de 12 farklı kulübün formasını terleterek ilginç bir kariyere imza attı.

ÇİFT YÖNLÜ OYNAYABİLİYOR

Orta sahada hem savunmaya hem hücuma yönelik oynayabilen Davide di Gennaro, sol kanatta da görev alabiliyor. Yumuşak bir bileğe sahip olan sol ayaklı oyuncu, hırsı ve inatçı oyun yapısı ile tanınıyor.

Milliyet
 
Son düzenleme:
Ne olduğu belirsiz böyle "çok yerde oynar" denilen adamlardan bıktım be abicim artık. Bunların en babası dzemaili geldi bu takıma bir halta yaramadı.
Allah korusun valla
 
sol ayağı harbi temiz , ama biraz hantal sanki.

Dzemaili tutunamadıysa bu hiç tutunamaz. Yedek için iyi olur du ama bize 11 lazım bütün kadroyu sıfırlayacaksan o zaman düşün
 

[FONT=&quot]1998-born midfielder Davide Di Gennaro is on an expiring contract this June. And the Italian is being sought by Galatasaray. The Turkish club are considering a move to add the holding midfield player, who has also stepped at times into an advanced role, who has two goals and five assists on the season. Several clubs abroad as well as in Italy are interested, but Galatasaray are vying to grab the attention of the Cagliari player. Without a contract past this summer, Di Gennaro will be able to leave the current club on a free transfer.[/FONT]

yani sadece oyuncu ile ilgileniyormusuz diyo
 
Üst Alt