Igor Tudor, Koltuğunu Kaybetme Korkusu Yaşıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor, Koltuğunu Kaybetme Korkusu Yaşıyor!


596f8119ae7849048c444731.jpg

Galatasaray’da sezonun başlamasına kısa bir süre kala teknik direktör belirsizliği sürerken, takımıyla birlikte Avusturya’ya giden Igor Tudor’un aklı İstanbul’da kaldı.


Tudor’un, yakın arkadaşları aracılığıyla sürekli İstanbul’da medyada çıkan haberleri takip ettirdiği, koltuğunu kaybetme korkusu yüzünden yönetim kanadından gelen her telefonu da endişeli bir şekilde açtığı öğrenildi.

Görevinden olma endişesiyle kampa giden Hırvat teknik adamın, oldukça moralsiz ve stres altında olduğu ifade edildi. Genç teknik adamın idmanlarda da keyifsiz olduğu bildirildi.

TERİM Mİ, LUCE Mİ?

Fatih Terim’in Milli Takım’daki görevini bırakmasının ardından taraftarların yoğun şekilde hoca değişikliğine gidilmesini istemesiyle baskı altında kalan Dursun Özbek yönetimi krizden çıkış formülleri arıyor.

İlk etapta Mircea Lucescu’yu futbol koordinatörü olarak Tudor’un üstünde bir göreve getirmeyi düşünen Sarı-Kırmızıılı idareciler, Terim’in boşa çıkmasıyla bu planı 2. sıraya koydu. Başkan Dursun Özbek’in, Fatih Terim’le yapacağı görüşmenin olumsuz sonuçlanması halinde Luce’yi getirmeyi planladığı öğrenildi.

Habertürk
 
hoca ya can cekistirmeye gerek yok. terim gelecekse bugün gelsin. transferleri beklemesin.

transferlerden sonra gelecekse hic gelmesin, yakısmaz zaten.
 
Tudor'a guvenmeli ve bir sans vermeliyiz.
Tamguzel bir takim kurduruyor, biraz sabretmeli, yoksa sezon basi hoca degisikli ve yine eski tas eski hamam
 
Semih ve Sabri yi şutladı.
Selçuk'u yedeğe çekecek.

Tudor'a kredi verilmeli.
Yeni kurulan takımın başında en az 4-5 maç görmek isterim kendini

GSC App VIP Edition 1.0 ™
 
biz buna halk dilinde g.t korkusu diyoruz. galatasaraydan giderse bidaha asla bu seviyede bi takımı yönetemeyeceğini biliyor üstüne değil lucescu yılmaz vuralı getirsen gitmemek için sesini çıkarmaz bu.
 
Üst Alt