Igor Tudor, Korkak Herifin Tekidir! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor, Korkak Herifin Tekidir!


Geçtiğimiz haftaki fenerbahçe maçına 3'lü savunma ile çıkması eleştrilmişti. İşleyen düzeni neden bozuyorsun diye. Haklı bir eleştiriydi. Ama ben anlamaya çalışmıştım. Her td'nin bir tarzı olur sonuçta. Belki bu tarz oynamayı aşılamak istiyordur, artık böyle oynamayı düşünmüştür dedim. Serdar'ın sakatlığı sonrası eski düzene döndük falan.

Neyse, kırmızı kartı gördükten sonra ne oldu ki, gole ihtiyacımız olduğu halde Gomis'i çıkardı yerine Eren'i aldı. Daha sonra Feghouli'yi çıkarıp yerine Ahmet'i 3. stoper olarak oyuna aldı. Rezalet kararlardı. Korkakça bir tavırdı. Hadi onu da kendi evimizdeyken bile beraberliği korumak ve rakiplerle aramızdaki puan farkını aynı seviyede tutmak için yapmıştır diyip bir şekilde sineye çektik.

Gelelim bu akşam yaptığı rezilliğe. İlk yarı karşılıklı olarak iki takımdan da birer oyuncu kırmızı kart görmüş, yani biz de trabzon da 10 kişi. Tüm şartlar eşit. İkinci yarı 1-0 geriye düşüyoruz, gole ihtiyacımız olduğu an ve Feghouli de ilk yarı oyundan atılmışken Gomis'in yanına ofansif 1-2 oyuncu da alması gerekirken bu herif 53. dakikada Gomis'i çıkarıp yerine Eren'i alıyor.

Bu hareket dünyanın her yerinde KORKAKLIKTIR!

KORKAK BİR TEKNİK DİREKTÖRÜN DE GALATASARAY'DA İŞİ YOKTUR!
 
Östersunds maçından sonra kovulup Terim'in gelmesi için dua etmiştik, şimdi de vaktidir fakat kovulmayacaktır.
 
'Çare' Terim olmasın da ne olursa olsun. Tudor zaten korkaf herif orası ayrı bir konu.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
 
Bugün kovulmazsa olacakları sıralayalım.Başakşehirle içerde en fazla berabere kalırız.Puan farkı 3e iner.Beşiktaşada yeniliriz.aynı puana geliriz.Deplasmanlarda zaten ite kaka kazanıyoruz.2-3 maç daha kaybederiz bir anda 5-6 puan fark yemiş buluruz kendimizi.Şampiyonluk şansımız azalır ondan sonra kovarlar.
 
Büyük maclarda korkak oynatmaya devam ederse tahmin ediyorum bjk macindan sonra kovulur

Cenk ergün'ün devreye girmesi gerekiyor bu büyük Mac konusunda
 
Takımı bıraksan kendi kendine daha iyi oynar. Sürekli yardımlaşan, birbirlerinin açıklarını kapatan takım gitti. Şimdi her oyucunun defosu ortaya çıkıyor ve etkileri azalıyor.
 
Üst Alt