Igor Tudor: "Şans yanımızda değildi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor: "Şans yanımızda değildi"


5139508.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray kendi sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi. Mücadele sonrası genç teknik adam Igor Tudor mücadeleyi değerlendirdi.


İşte Hırvat teknik adamın açıklamaları:

"Böyle bir maçtan ve performanstan sonra kaybettiğimize inanamıyorum. Soyunma odasına girdim ve oyuncularımı kutladım. Çok şans yakaladık ama bunlar kazanmaya yetmedi. Şans faktörü ne yazık ki yanımızda değildi."

"Önümüzde birçok maçımız var. Yeter ki bu ruhu ortaya koyalım. Böyle mücadele etmeye devam edeceğiz ve daha çok puan alacağız. Bazı maçlarda iyi performans gösteremediğimiz doğru ama oynadığımız derbilere bakınca kesinlikle kaybetmeyi hak etmiyoruz."

Igor Tudor: "Şans yanımızda değildi"
 
sans senin yaninda olurda adam gibi kadro ile ciksaydin. sabri bile bu macta yildiz gibi durdur okadar cöptü fenerbahce. acaba linnes oynasaydi ne yapardi kendin düsün.
 
Bize böyleleri müstehak!!! "Öyle göle böyle yaprak" diye bi laf vardır(tam olarak böyle değil ama anlayın işte)... Canhıraş şekilde takıma gelmesini isteyen taraftarlarla JB geçiyor...
 
"Önümüzde bir cok macimiz var".

Bunu diyenin agzina kürekle vuracaksin. Ulan lig bitiyor lan lig bitiyor. Ilk 4 disinda kalirsak görürüm ben senin önündeki maclari.
 
Üst Alt