Igor Tudor: "Seneye mükemmel bir sezon geçirmek istiyoruz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor: "Seneye mükemmel bir sezon geçirmek istiyoruz"


efa8da12cab94a81938a25464bf7c1a4.jpeg

Gaziantepspor’u 2-1 ile geçen Galatasaray’da teknik direktörümüz Igor Tudor karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.


Tudor’un sözleri şu şekilde:

Türkiye Ligi’nde kolay maç yok. Tabiri caizse acı çektiğimiz bir karşılaşma oldu ama sonunda kazanmayı başardık. Önümüzde Osmanlı maçı var. Bu galibiyeti o maça da taşımalıyız.

Başkanımız ile aramız çok iyi. Hemen hemen her gün konuşuyoruz. Direktörümüz Cenk Ergün, Başkanımız ve ben fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hepimiz seneye mükemmel bir sezon geçirmek için çalışıyoruz.

Gelecek sezon için çalışmalara başladık. Buna da bu bugün değil 2 ay önce başladık. Sürekli iletişim halindeyiz. Hedefimiz üç maçı da iyi sonuçla bitirmek. Seneye hedef şampiyon olacak takım kurmak.

galatasaray.org
 
Ulan sen geldiğin zaman bu takımın hala şampiyonluk şansı vardı , fenerbahçenin önündeydi. Gelen geçenle kavga ettin, o bir boka yaramayan aklınla kendince bir şeyler yapmaya çalıştın iyice batırdın. Bir de sana G.Saray'ın bir senesini daha yedirecekler ha ? .. Yazıklar olsun sizi orda tutanlara
 
Şampiyonluk bizim genetiğimize kodlanmış vaziyette. Lakin nasıl ki bir arabanın yürümesi için, aynı zamanda sağlam tekerlere ihtiyacı varsa, Galatasaray'ın da yürüyebilmesi için sağlam futbolculara ihtiyacı var. Bu ihtiyaç giderilmediği sürece bizden bir halt olmaz.

Ha giderilebilir mi ? Evet. Öncelikle Dursun'dan kurtulmak şartıyla, her şey yoluna girebilir. Ben Tudor'a 1 yıl daha şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ara sıra sövsem de. Sonuçta bu kadroyu adam kendisi kurmadı. Aklındaki sistemi de uygulayamıyor. 1 Yıl daha şans tanınmalı lakin yeni yönetim ile.
 
adam elinden geleni yapiyor bu oyuncularla .. astigi astik davransa olmuyor , yumusak olsa kizariz .. ne yapsin adam

iste bruma sinan , kim spekulasyon altindaysa oynatiyor .. elindeki bu
 
hepimiz bu sezondan mutsuzuz ama bu kadar kotu yonetilmeye ragmen iki senedir avrupa vizesine tutunuyoruz, cezamizi savusturduk , bu sene de avrupaya hak kazandik 99%

seneye dogru bir yapilanma ile biraz cikis yakalayabiliriz , sampiyon oluruz diyemiyorum ama biraz heyecan vesilesi olacak avrupa konusu , insallah on elemede takilmayiz
 
Üst Alt