Igor Tudor: "Son 15-20 dakikadan mutlu değilim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor: "Son 15-20 dakikadan mutlu değilim"


igor_tudor_turkiye_beni_yaniltti_1489053844_6432.jpg


Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı 2-0 yenen takımımızın teknik direktör Igor Tudor, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

“Bütün takımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir galibiyet aldık. Çok güzel başlangıç yaptık; 5 haftada 13 puan ama her şey bir kenara bu 13 puan hiçbir şey ifade etmiyor."

"Gomis için çok mutluyum. Çok önemli 2 gol attı."

"Bugünkü maçın özelik konuşursam son 15 dakikada memnun değilim. 3. golü atıp maçı bitirmemiz gerekiyor. Bunlar çok kilit noktalar. Önümüzdeki maçalarda daha zor anlar yaşacağız. Bu tip pozisyonları tamamlayıp, maçı bitirmemiz gerekiyor."

"Feghouli önemli sakatlıktan çıktı. Aramıza da biraz geç katıldığı için %100 olması biraz vakit alacaktır."

"Maç sonu antrenman ise bizim programımızdaydı. Oynamayan oyuncuları da hazır tutmamız gerekiyor. Yarın da izin yapacağız. O yüzden kondisyon önemli.”
 
Oyuna daha erken müdahale etmelisin Tudor o yüzden takım oyundan düşüyor 70'de Feghouli'yi oyuna aldın 60'da alsan olmayacak mı. Rodrigues'e 80 dakika nasıl dayanabildin?

Eğitim şart
 
"Maç sonu antrenman ise bizim programımızdaydı. Oynamayan oyuncuları da hazır tutmamız gerekiyor. Yarın da izin yapacağız. O yüzden kondisyon önemli.”

hoca gibi hoca

COACH TUDOR :ka21:
 
Yedekler hikaye kimi alicak?

Feghouli konusunda da hakliymis. Hazir olmayan oyuncu Allah korusun sakatlanabilir de.

Feghouliyi isteyen zaten Tudor. Saglikli hale gelmesini 4 gozle bekliyor.
 
Üst Alt