Igor Tudor vs Aykut Kocaman? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor vs Aykut Kocaman?


Hangisi Daha Kötü TD?

  • Igor Tudor

    Kullanılan: 16 36.4%
  • Aykut Kocaman

    Kullanılan: 28 63.6%

  • Kullanılan toplam oy
    44
Sizce hangisi daha kötü bir TD? Az çok ikisinin de ortak özellikleri korkak ve ürkek olmaları, saçma sapan değişiklikleri, akıl almaz derecede saçma taktiksel dizilişler vs vs
 
Aykut hocam tam bir istanbul beyefendisi olmakla birlikte Galatasaray'a cok faydasi dokunmus cok degerli bir sahistir.

Böyle anketleri hadsizlik ve vefasizlik olarak görüyorum. Rengimiz elbette belli.
 
Erken anketler açıp sonradan utanmamak gerek.

Acele etmeyin. Devre arasına kadar ya da en azından 3-4 hafta daha bakalım. Sonra yeniden değerlendirme yaparız.
 
Aykut Kocaman felaket bir TD bir büyük takim icin. Galatasaray ile Fenerbahce arasinda kadro konusunda pek büyük bir fark yok, ama puan farki ortada. Tudor 38-39 yasinda, daha ikinci senesini tamamlamadi bu ligde, Aykut Kocaman´in saclari agirmis, hep büyük firsatlar verilmis, hic bir zaman ligi cözememis bir herif. Kiyas kabul eden bir Konu degil aslinda. Biri Rookie we eksik olan yönler var, diger kasarlanmis, ama yaptigi meslekten hic birsey anlamamis, hic birsey kazanmamis bir adam.
 
En çok üzüldüğüm şeylerden biri de Tudor'un kendi kendini şu klasmana sokması. Oysa ki öyle çok yeni bir imparatora ihtiyacımız var ki Fatih Terim dışında. Bıktırdı artık her başarısızlıkta Fatih Terim adının anılmasından. Biraz aklını başına alsan yapacaksın aslında Tudor.
 
Aykut, Tudor'dan daha fazla Galatasaray'a hizmet etmiştir

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
En azından Aykut hoca son maçlarda 11inde 3-4 gol atçak adamla çıkıyo maçlara sonra da inat edip maçı verdirtiyo gelişme var,bizimki maç başı 3 gol atan takımı bozup defans yapan 6-7 rakip oyuncusuna karşı kanatsız 2 adam koyup gol bekliyo mal,maça başlamadan kağıt üstünde maçı kaybettiriyo zaten.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt