Igor Tudor - Sayfa 237 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Dorukhan iyi futbolcu bence ama o seviyeye yeter mi veya kimleri kesmesi gerekecek o detayları bilmediğimden o kadar para verip alınması muamma diyeceğim de Napoli Elif'i alıyor daha çok paraya bu mantıkla bakarsak her türlü daha karlı iş.
 
Dorukhan iyi futbolcu bence ama o seviyeye yeter mi veya kimleri kesmesi gerekecek o detayları bilmediğimden o kadar para verip alınması muamma diyeceğim de Napoli Elif'i alıyor daha çok paraya bu mantıkla bakarsak her türlü daha karlı iş.
O da mantıksız. Eljif'in tek iyi yönü fiziği ve temposu. Ne iyi şutör, ne iyi pasör ne de iyi top sürüp çalım atıyor.

Rakitic falan diyorlar bir de, Rakiticin tırnağı falan olur maks.
 
bizim gençlere lille, udinese gibi takımların yapışmasının sebebi ucuz olması

3 sene önce dorukhan aynı performansla 3-4 milyondu ama şu an değil

aynı adamı 10 milyona alamayacağını düşünüyordur muhtemelen başka yerden
Tamam da elde o seviyeyi kaldırabileceğine dair done yok. Dorukhan'ın en önemli özelliği mücadele gücü ve tempo, onun gibi bir ton adam bulunur.
 
Dorukhan'ın aynı zamanda sürpriz golcü özelliği, kafa toplarında hakimiyeti, uzaktan şutu da var. N'diaye'nin oyunu aklıyla oynayan versiyonu gibi çocuk. Serie A piyasasında 10 milyon euro bizim ülkemizde 3-3.5'a denk gelir. Bugün Beşiktaş Dorukhan'ı 4'e bırakırız dese biz saldırmayacak mıyız? Takımların kurulma planlarıyla ilgili bir durum bu. Fenerbahçe-Beşiktaş 2 yıldır çok daha potansiyel üstüne transfer yaparken biz hazır oyuncularla direkt başarıya odaklı takımlar kurma peşindeydik. En nihayetinde bugün rakipler potansiyelli oyuncularını nakte çevirme hesabındayken biz 2 yıl üst üste şampiyon olup 2. kez ŞL'ye gitmek durumundayız. Bence herkes kurduğu kadroların, belirlediği planların çerçevesinde hareket ediyor. Potansiyele yatırım yapan Fener-Beşiktaş 2 yıldır büyük takım hedeflerinin uzağındayken hazır kadro kuran Galatasaray ülke sınırlarında tulum çıkardı. Bugün Beşiktaş-Fenerbahçe'nin satacak çok oyuncu çıkarırken bizim 2 yıldır sırtından geçindiğimiz büyük maaşlı adamlarımıza talip bulamamızın da nedeni bu. İlla ki her yapının bir de zayıf noktası olacak. Bizdeki de bu.

Dorukhan da Zajc'ın, Bourabia'nın oynadığı, Elif'in 15 milyon piyasa gördüğü Serie A'da her türlü oynar. Böyle çalışmaya devam ederse inşallah çok da başarılı olur. Benim anlamadığım Eskişehir'de Dorukhan'ın halefi olarak gözüken Mehmet Özcan'ı almak için ne beklediğimiz. Hele potansiyel transferden kullanılabilecek bu kadar genç asset'imiz de varken. Bizim bir yerli oyuncuyu transfer etmemiz için illa potansiyelli ama bir o kadar da kafadan kırık olması şart mı?
 
Galatasaray´in kanadi kirik devrimcisi. Fatih Terim´in Ücüncü döneminden sonra, onca hocadan takima birseyler veren sadece Hamza, ve Tudor oldu. Hem boyu, hem postu, hemde karizmasi ile gönüllerde yer ettigi yetmezmis gibi, ayni zamanda kadroyu kanser hücrelerinden temizleyip, iki kere üst üste sampiyon olabilecek de bir kadro olusturdu.
Bu konuda itiraz edenleri duyar gibiyim, dogrudur, kadroyu cok üzeri bir maaliyet ile olusturduk. Ama bunu negatif olarak yorumlayabilmek icin, lig icinde buna benzer kadro degisimlerini göz önüne alip, öyle kiyaslamak gerekiyor. Fenerbahce yüksek maaliyet ile iki tane revizyon yapti, ve ikisi de götünün ortasinda büyük patladi. Yani bu isler bukadar kolay degil, ve bos kuru siki sallamak ile olmuyor.

16649036_1623685744314833_4884948799255875391_n.jpg



 
Ostersundsa elenince basın çapraz atese almisti basin toplantisinda kacmasi anlatti, fener elenince aykut kacip kendini eve kilitlemişti. Adam var adam gibi

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
 
Üst Alt