Igor Tudor'dan Sneijder'e: "Oynadı da ne oldu?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Igor Tudor'dan Sneijder'e: "Oynadı da ne oldu?"


FutbolArena - Galatasaray'da Wesley Sneijder'in sözleşmesi feshedilirken Hollandalı yıldız ile bir devir kapanmış oldu. Sarı-Kırmızılı ekibin Hırvat çalıştırıcısı
ise Igor Tudor'u başından beri istemiyordu.


Galatasaray yönetiminin ısrarla takımdan göndermek istediği Wesley Sneijder ile orta yol bulundu ve ünlü yıldızın Galatasaray kariyeri sonlandı.


Hollandalı oyuncuyla yıldızı bir türlü barışmayan Hırvat teknik adamın Cenk Ergün ile yaptığı konuşmalar ortaya çıktı.


Igor Tudor'un Sneijder ile ilgili yaptığı yorumlar


Bu konuda yönetime rapor sunup Sneijder ile çalışmak istemediğini belirten Tudor, takımın güç kaybedeceği düşüncesi üzerine ise Florya'da aynen şu yorumu
yaptığı ortaya çıktı: “Sneijder uyumsuz bir adam. 2 senedir Sneijder, Galatasaray'da değil miydi. Sneijder oynadı da ne oldu? Galatasaray 6. Ve 4. Olarak
ligi bitirdi. İş Sneijder'da bitmiyor. Önemli olan takım olabilmek. Ancak biz Sneijder olduğu sürece takım olamayız. Çünkü takım içinde etrafındaki herkesi olumsuz etkiliyor” dedi.


Galatasaray'da Wesley Sneijder kaç maç oynadı, kaç gol attı?


Galatasaray'ın 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İnter takımından transfer ettiği Wesley Sneijder, Galatasaray forması ile toplamda 171
karşılaşmada süre alırken 43 gol, 42 asistlik başarılı bir performans ortaya koydu.


Wesley Sneijder, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 24 karşılaşmada süre alırken 3 gol, 13 asistlik performans sergileyerek Lig'de Asist krallığı koltuğunda ilk sırada yer aldı.
 
galatasarayda_igor_tudordan_sneijdere_oynadi_da_ne_olduW3.jpg
 
selcuk inan son 2 senedir bu takımda degil miydi?

selcuk'u göndersen kimse sneijder'i neden gönderdigini tartısmazdı. selcuk varken hic samimi degilsiniz.
 
Adam dogru söylüyor. Sneijder kendini GS'dan üstün görüyordu. Takımın içine etti, 6. ve 4. olduk. Niye bukadar abartılıyor onuda anlamış değilim. Aldığı paranın karşılığını kesinlikle vermiyordu. Birtane adam geçtiğini hatırlamıyorum. Selçuk malını da yanında hediyesi diye göndermek vardı..
 
Sen altı aydır bu takımdasın da ne oldu? Kasaba takımına karşı yenilmeyi geçtim, rezil olduk ulan.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Tecize yanlış bence doğruysa . Takım iyise sneijder etkili olur üst seviye performans ile. 2yıldır takım iyi değil. Yinede iyi asist sayısı var.
 
Bu adam salak yemin ediyorum salak.

Sneijder olmasa takim ataga bile cikamiyor. Haftalarca 3lü oynatacagim diye sicip batiran da zaten Sneijder.

Tudor sana rahat yok benden, her yaptigini sorgulayacagim bundan sonra. Hos haftaya postalanma ihtimalin cok yüksek zaten, hem Uefa dan edeceksin hem de Sneijder den. Kalibini gören adam sanir.
 
Üst Alt