Igor Tudor'un Aklı Fikri Başakşehir Maçında! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
oKvSFW.jpg

Galatasaray’ın başında F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzon ve Başakşehir karşısında galibiyet alamayan Hırvat hoca, Florya’ya kapandı. Abdullah Avcı’nın tüm planlarını ezberleyen Tudor bu kez derbi kazanıp bu konuda da rüşdünü ispat etmenin peşinde.

SÜPER Lig’de liderlik koltuğunda otursa da bir türlü derbi kazanamayan Igor Tudor kafayı bu maçlara taktı... G.Saray kariyerinde Beşiktaş ve F.Bahçe’yi yenemeyen bunun yanında Başakşehir ve Trabzon karşısında da hep kötü sonuçlarla sahadan ayrılan Hırvat teknik adam, milli maç arasını kendi açısından fırsata çevirmek için kolları sıvadı.

G.Birliği karşısında alınan galibiyet ile birlikte herkes moral bulurken camia da F.Bahçe ve Trabzon karşısındaki kötü futbolu unuttu. Milli maçlar için verilecek ara nedeniyle oyuncularına 3.5 günlük izin veren Tudor, herkesin iyice dinlenmesini isterken kendisi ise Florya’dan dışarıya adım atmayacak. Hırvat teknik adamın aklı fikri Medipol Başakşehir ile oynayacakları kritik maçta.

HEDEFİ ŞAŞIRTMAK!


Kurmaylarından, Başakşehir’in bu sezonki tüm maçlarının görüntülerini alan Tudor ayrıca rakip oyuncuların da bireysel performanslarını içeren görüntüleri ve verileri aldı. Ekibi ile ortak çalışmaların yanı sıra kendisi de herkesten ayrı olarak rakip analizine başlayan Tudor, bu maçta Abdullah Avcı’yı şaşırtmak ve rakibin oyun planını bozmak için düğmeye bastı.

Milli maçlardan sonra oyuncularının da gelmesinin ardından Başakşehir’e karşı kullanacağı taktikleri oyuncularına hafta boyunca ezberletmek isteyen Tudor ayrıca bazı oyuncularla da bireysel çalışmalar yapacak.

Hırvat çalıştırıcı rakibin kilit oyuncuları ile ilgili özel savunma planları da hazırlamayı düşünürken duran toplar konusunda da takımını hazırlayacak.

Vatan

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Olmasa daha iyi aslında çok düşününce kasıyor belli ki oradan mı gol yeriz buradan mı gol yerizin peşine düşüp herkesi bizim sahaya yığıyor gol atmak ve yenmek gibi bir durumu dert ettiğini ben sanmıyorum.
 
HEr büyük maçta bu gereksiz haberler giriyo..Yok serdarı feneri düşünerek oynatmayacak yok fernandoyu başakşehiri düşünerek oyundan aldı vs vs.. Çık korkmadan oyna saldır en kötü onlar kadar atarsın..Zaten bizim takıma gol atmak çok zor..Saldırıp 2 atsak en kötü 2 yeriz..Başakla bejeke maçı inşallah eski büyük maçlardan farklı olur kader değişir..
 
Eyvah puan kaybı yaşayacağız. Kazanır isek hocaya rağmen kazanacağız.

Levent Hocam bu mantıkla daha çok zarar görürüz. Sonra "bu Tudor niye saçmalıyor!" diyoruz.

Başarı gelirse takım getirdi; başarısızlık olursa ceza Tudor'un. Çok acımasızca değil mi! İşte Tudor'a karşı olan bu güvensizlik ve beğenmeme adamı saçmalamaya itiyor. Her defasında her konuda söylüyorum. Bu adamı camia bitiriyor. Ona yüklenen aşırı kaygı bitiriyor.
 
aha şimdi ayvayı yedik. tudor lütfen sen fazla düşünme çünkü düşününce .okunu çıkarıyorsun. normal oyunuyla takımı sahaya çıkarsa takım kendi oyununu oynasa sorun çıkmaz ama adam feneri başakşehiri trabzonu falan nasıl durduracağım diye düşünürken takımın hücum yapması gerektiğini unutuyor.
 
Başakşehir'e değil kendi takımına odaklan. Kendi oyun planın neyse onu oyna, rakibe göre oynama. Önlemleri rakip alsın, sen kendi oyununu kabullendirmelisin, aksi takdirde zaten yenileceksin. Yenileceksen de doğru düzgün yenil artık, kaleye şut bile atamadan geçen bi 90 dakika ezikliğine daha tahammül kalmadı.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Levent Hocam bu mantıkla daha çok zarar görürüz. Sonra "bu Tudor niye saçmalıyor!" diyoruz.

Başarı gelirse takım getirdi; başarısızlık olursa ceza Tudor'un. Çok acımasızca değil mi! İşte Tudor'a karşı olan bu güvensizlik ve beğenmeme adamı saçmalamaya itiyor. Her defasında her konuda söylüyorum. Bu adamı camia bitiriyor. Ona yüklenen aşırı kaygı bitiriyor.
Kaygılarım yersiz değil ama Mustafacığım, yani Fener maçında gördük saçmalığı bir daha tekrar etmesini istemiyorum. Aynı saçmalığı farklı metotlar ile deneyenlere ne dendiğini hepimiz biliyoruz. Takımın oynayacağı oyun belli, ve bu oyuna göre bir planının olmadığını ifade ediyorum. Tudor harika bir kondüsyoner ama iyi bir hoca değil, bunu da ifade etmem gerekiyor. :)
 
Üst Alt