Igor Tudor'un Seçimi Serdar Aziz! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
59a7f4c92269a2255c32b252.jpg

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Konyaspor deplasmanına konuk olurken bu maçın ardından da sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor da bu maç öncesi bir karar vermek zorunda.

Önce Fenerbahçe'yi mi düşünecek yoksa Konyaspor'u mu?

Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanı öncesinde Serdar Aziz'in 3 sarı kartı bulunuyor ve bu maçta sarı kart görmesi durumunda Fenerbahçe maçındacezalı duruma düşecek.Galatasaray'da Tudor, Serdar Aziz konusunda kararsızdı. Hırvat teknik adam Konya deplasmanında sarı kart görmesi halinde derbide cezalı durumadüşme riski olan Serdar'ın yerine bu nedenle Jason Denayer'i ilk 11'e monte etmeyi gündemine almıştı.

Buna karşın Tudor, iki stoperinin son durumunu gördükten sonra kararını Serdar Aziz'den yana verdi.Bu akşam yapılan taktik antrenmanında Tudor, Serdar Aziz'i kart sınırında olmasına karşın Konyaspor deplasmanında ilk 11'de sahaya sürme kararı aldı.

Futbol Arena

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
şahsen konya daha zor maç ama seyirci yok orada da belki çok rahat geçer tamamen erken gol bulup bulmayacağımıza bağlı.
 
Her iki maçta da 3 puan kazanılacağını unutmamak lazım, içerde kolay bir maç oynayacak olsak oynatılmayabilirdi ama puan kaybı ihtimalimiz olan bir maç Konya maçı, dolayısıyla önce onu kazanmak zorundayız.
 
Fener maçında Serdar'ın yokluğu bizi çok etkilemez. Geçen sene çok kötü oynamıştı fenere karşı Serdar.
 
Karabük maçında sarı kart görseydi bunları konuşmayacaktık. Şimdi bu dengesiz Konya maçında gidip sarı görürse saçma bir pozisyonda çok pis söverim.

sent via GSC
 
Gecen sene yaptirdigi rezil penaltiyi unutmadim tudorun vardir bir bildigi diyelim

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Neden bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz fb ile içerde oynuyacaz serdar yerine denayer oynadı diye maçı verecek değiliz ya takım normalde 10 üzerinden 8 lik top oynuyosa 7.5 e düşer en fazla karşımızda ise 10 üzerinden 4 lük bir takım var , konya maçı fb maçından daha kritik bence.
 
Maicon ile Serdar birbirine alismis bir ikili, onu su mac'ta oynatip FB macinda cezali olmasini saglamak komedi olacak.

Sen derbi'ye, hic beraber oynamamis ikili ile mi cikacaksin? Sacma geliyor
 
Ne alaka yine ya.

Kart görmemesi salaklık dedik yine nerelere çektin.

sent via GSC

Bence de kart görmeliydi de Konya maçı da önemli maç.O da 3 puan Fener maçı da 3 puan.Bu açıdan da bakarsak çok da kızacak bir şey yok.Denayer'i bunun için aldık zaten.Koyarız o oynar.Direk adama saldırgan bir şekilde yaklaşıyorsun yani dediğimde ters bir şey yok.
 
Üst Alt