İkinci Başkan Adayı Adnan Öztürk! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İkinci Başkan Adayı Adnan Öztürk!


adnan_ozturkten_hakan_sukur_ve_arif_erdem_aciklamasiR4.jpg

Kulübün gidişatından memnun olmayan ve camianın ileri gelenlerinin desteğini alan Öztürk'ün önümüzdeki hafta adaylığını açıklamaya hazırlandığı ifade edildi.


Galatasaray Kulübü'nde kulisler yeniden ısınmaya başladı. Abdurrahim Albayrak'ın kongre çağrısı yapmasının ardından Adnan Öztürk de harekete geçti. Sarı-kırmızılı camianın önemli isimleri ile toplantılar yapan ve projelerini sunan Öztürk'ün tam destek aldığı ve önümüzdeki hafta adaylığını resmen açıklayacağı öğrenildi. Özhan Canaydın ve Ünal Aysal dönemlerinde yöneticilik yapan Adnan Polat'ın başkan seçildiği 2009 yılında 2300 oy alarak ciddi bir destek gören Öztürk'ün Galatasaray'da değişim gerektiğini savunarak kolları sıvadığı ifade edildi.

TARAFTAR ARKASINDA

Sarı-kırmızılı kulübün gidişatından memnun olmayan Adnan Öztürk'ün eski başkanlar ve yöneticiler ile buluşarak güçlü bir liste kurmayı planladığı bildirildi. Yöneticilik döneminde yaptığı çıkışlarla bilinen ve taraftarların sevgisini kazanan Öztürk'ün muhtemel bir seçimde şansının oldukça yüksek olduğu yorumları yapılıyor.

BİTİŞ NOKTASINA GELDİK

Adnan Öztürk, Galatasaray'ın durumuyla ilgili, "Kara kara düşünüyorum. Gidişat iyi değil. Bu gidişat iyi değil ve bence bitiş noktası da yaklaştı" ifadesini kullanmış, adaylığıyla ilgili de, "Ben bu camiada bana ne zaman görev düşerse yaparım" ifadesini kullanmıştı..

Futbolarena


İkinci Başkan Adayı Adnan Ozturk
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bende okey vericem buna ama 3 yabancı falan olsun diyodu heralde bi ara

fiko kadar yönetsin başka bişey istemiyorum dursunu gördükten sonra
 
Bu adam boş konuşan ve sadece muhalefet yapan bir kişilikte.

Başkanlık vasfı ve yeteneği yok yani.

Zamanında Adnan Polat gibi kötü bir başkan adayının karşısında bile hezimete uğramıştı.

Alp Yalman gelsin daha iyidir.
 
Bu adam Galatasaray baskanligina yakisir,iyi ekip kurar,hakkini yedirmez kulübün ama tam bir ulusalci kemalist,bunuda her yerde üstüne basa basa söylüyor,ülkemizde basarinin sirri yalakalik,örnek fiko ve yönetimi,dursun yalakaligi bile beceremiyor
 
Begenmiyorsunuz ama suan aday olmak isteyen Albayrak ve Öztürk var. Bu ikilinin arasinda bir tercih yapmak istesem Öztürk olurdu.
 
Adnan Öztürk: "Alınan kötü sonuçlar hepimizi üzdü. İnsanlar Galatasaray'ın en iyi şekilde yönetilmesini istiyor. İstekleri kıramazdım."
Öztürk: "Dursun Özbek'in beni desteklediği doğruysa çok şık bir davranış ama değilse de kararımı verdim. 2018'de başkan adayıyım." (A Spor)
 
Üst Alt