İkiyüzlü, Irkçı Spor Medyası (Tudor ve Kocaman Farkı) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İkiyüzlü, Irkçı Spor Medyası (Tudor ve Kocaman Farkı)


Östersund maçından sonra Tudor'un üzerine çekinmeden gelen, basın toplantısında adamı ezmeye ve aşağılamaya çalışan spor medyası, tek bir soru bile almayan Kocaman'a karşı süt dökmüş kediye döndüler nedense. :) Tudor'un her soruya elinden geldiğince cevap vermesi ve dik durmasına karşın Kocaman'ın soru almaması da ayrı bir konu. :)
 
Spor medyasina kopek muamelesi yapacaksin kafalarini ezeceksin o zaman sana karsi agizlarini acamazlar. Ama efendi olup onlari adam yerine koyarsan riekerink yada tudora yaptiklari gibi yaparlar.

Sunu unutmamak lazim karsindakilerin %90 ninin isi yalan haber yapmak.
 
Hic biri aykuta "sen kendini feneri yonetecek capta goruyormusun?" gibi serefsizce soru sormaya yeltenemezdi.

Alayi serefsiz bunlarin.

Hic yabanci diye demeyin. Fittora falan sorabildiler mi?
 
Dünya'nın neresinde medya objektif? Bir işyerinde olduğu gibi bunlarda kendi patronlarının çıkarlarına hizmet ediyor. Bu kadar yadsınacak bir durum yok.
 
Ya bu Aykut böyle bir herif zaten. Hamza ile ikisinin suyu aynı :) İkisi de beyefendi ağır başlı dururlar lakin son derece içten pazarlıklı, kompleksli ve kötü kalpli adamlar olduklarını görmek isteyen göz görür. Ayrıca ikisi de bence antrenör falan değil. 2015 yılında, kötü rakiplerimiz karşısında kaleci farkı ile şampiyon olduk ve kötünün iyisi olduk. Hamza ile falan bir alakası yok. Bunlar da 2011 yılında şike farkı ile şampiyon oldular. Bu Aykut denen elemanın bir takımı TR Ligi şampiyonu yapabilme ihtimali var mı? Mümkün mü? Bu bile şike yaptıklarının kanıtı niteliğinde ki kendileri de artık kabul ediyorlar.

Tudor'un ise basın toplantısı duruşu Aykut'a göre daha iyi olabilir lakin bu durum bizim de o gece büyük bir skandal yaşadığımız gerçeğini değiştirmiyor.
 
Üst Alt