İlhan Cavcav'dan TFF'ye tepki! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İlhan Cavcav'dan TFF'ye tepki!


Cavcav'dan ertelemeye tepki!



Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, liglerin ertelenmesi konusunda alınacak bir karar nedeniyle, kendi takımı da dahil olmak üzere tüm takımların performanslarında bir düşme olacağına inandığını söyledi.



Futboldaki şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, ''Liglerin başlaması gecikebilir'' şeklinde açıklaması sonrasında AA muhabirine görüşlerini açıklayan başkan Cavcav, ''Bu erteleme takımımız içinde bir performans düşüklüğüne neden olacaktır. Bu sadece bizim için değil, tüm takımlar için geçerlidir'' dedi.



İlhan Cavcav, bu konuda TFF'nin alacağı karar sonrasında arayı maç yaparak değerlendirmenin doğru olacağını belirterek, ''Eğer böyle bir gecikme olursa, mutlaka takımlar arasında dostluk maçları tertip etmek suretiyle bu ara değerlendirebilir. Böyle bir girişimimiz yok. TFF karar vermedikten sonra Kulüpler Birliği olarak böyle bir karar almamız mümkün değil. Federasyonun vereceği karara göre Kulüpler Birliği olarak bir toplantı yapıp, kendi aramızda böyle müsabakalar tertip edebiliriz'' değerlendirmesini yaptı.



''TÜRK FUTBOLUNUN ÜZERİNE DÜŞEN BİR BOMBA VAR''



Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 3 Temmuz tarihinden bu yana Türk futbolu üzerine bir ''bomba'' düştüğünü vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:



''Mahkeme kararlarının TFF'ye yeni intikali dolayısıyla, heyetlerimizin vereceği karar, bugün hapishanede olan arkadaşlarımızın temsil ettikleri takımları değil, diğer liglerde olan tüm takımlarımızı da çok zor durumda bırakacaktır. Fakat ortada Türk futbolunun üzerine düşen bir 'bomba' vardır. Bu bombayı en sakin şekilde sindirmek görevimizdir. Bunun acısını ülkemizin geleceğinin çekmemesi için TFF'ye ve kurullarına çok büyük görev düşmektedir. Liglerin ertelenmesi tüm takımlar için oldukça zor bir dönem getirecektir. Tabii ki kanunların verdiği kararlar karşısında da biz kulüplerin ve şahsım adına yapacak bir şeyimiz yok. TFF'nin vereceği kararı saygıyla bekliyoruz.



Maraton.com.tr
 
Cevap: Cavcav'dan ertelemeye tepki!



İlhan Cavcav'ın, Fenerbahçe'nin, Sivasspor'un olduğu ligi izlemem mümkün değil. Buyursun evciliklerini oynasınlar.
 
Cevap: Cavcav'dan ertelemeye tepki!



Küçülmeye devam ediyor...



Nasıl yalaka ve paragöz bir şahsityettir(!) bu yahu...Türk futbolunun üzerine düşen bomba senin gibi para meraklısı Abuzittin'lerdir !
 
Cevap: Cavcav'dan ertelemeye tepki!



Adam hala olayı idrak edememiş.Yaşlılığına vermek lazım.Şunu anlatmamışlardır belki de ligler devam ederken verilecek küme düşme kararlarında takımların 2 senesi yalan olacak, bu çok da önemli değil daha önemlisi Uefa ve Fifa yarışmalarına 3-5 sene katılamayacak bir ülke konumuna geçmiş olacağız.Acilen birinin bunu anlatması lazım kendisine.Performansı düşermiş.Ulan adam diyor ben seni ülke olarak men ederim yarışmalardan bu hala performanstan bahsediyor.Gerçi o da haklı, performansı iyi olan oyuncusunu satıp cebini doldurmanın peşinde olunca böyle açıklamalar gelebiliyor.
 
Cevap: Cavcav'dan ertelemeye tepki!



Sanki ligler oynansa fırtınalar estireceksiniz. Önünüze gelen 3 atacaksınız. Gençlerbirliği nerelerde son 8 senedir. Niye bu ligde oynadığı bile tartışma konusu. Boşa kontenjan harcayan bir takım son senelerde. Onların yerine bu lige çok daha fazla renk katacak tonla takım var..
 
Cevap: Cavcav'dan ertelemeye tepki!



Bilmem kaç yıldır başkanlık yapıyorsun, tek şampiyon çıkmamış başkent takım ünvanın elinde, senin tek bir amacın var, oyuncu yetiştirip Fenerbahçe'ye vermek. Artık Ankara takımları düşmez hükmünün de bir an önce yıkılması lazım.
 
Cevap: Cavcav'dan ertelemeye tepki!



su hav havu bir emniyete alsalar 1-2 saatligna misafir etseler sadece bak bakalim konusabilecekmi.



ha bu arada en guzel cevabi kendi taraftari vermis havhava gecenlerde aciklama yapmislerde kapak nitelignda.
 
Üst Alt