İlk Transfer Vitor Hugo! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İlk Transfer Vitor Hugo!


5130747.jpg


Palmeiras forması giyen 25 yaşındaki futbolcunun menajeri Baster gelecek hafta için İstanbul’a davet edildi. Sarı-kırmızılı kulüp ile Hugo arasındaki ön görüşmelerde taraflar her konuda anlaşma sağlarken, sambacının alacağı ücret konusunda herhangi bir pürüzün bulunmadığı bildirildi.


Galatasaray devre arasında da gündemine gelen Brezilyalı stoper Vitor Hugo’nun transferini bitiriyor.

Palmeiras forması giyen 25 yaşındaki futbolcunun menajeri Baster gelecek hafta için İstanbul’a davet edildi. Galatasaray ile Hugo arasındaki ön görüşmelerde taraflar her konuda anlaşma sağlarken, Brezilyalı stoperin alacağı ücret konusunda herhangi bir pürüzün bulunmadığı bildirildi.

Görüşmeler olumlu

Galatasaray ile Hugo arasındaki görüşmeler olumlu giderken Palmeiras’ı ikna görevi de oyuncunun menajeri Baster’e verildi. Haftaya İstanbul’a gelecek olan Jose Rodriguez Baster’in Palmeiras ile de temaslarla bulunduğu ve Brezilya ekibinin istediği 8 milyon euro bonservis ücretini indirmek için yoğun çaba harcadığı kaydedildi. Baster oyuncusu Melo’yu da son olarak iyi ilişkiler içerisinde olduğu Palmeiras’a vermişti.

5 milyon euro

Galatasaray, Vitor Hugo’nun bonservisi için 5 milyon euroyu gözden çıkarırken, Teknik Direktör Tudor’un genç futbolcuyu çok beğendiği ve mutlaka alınmasını istediği vurgulandı.

Sarı-kırmızılı ekip sezon ortasında Hugo’yu renklerine bağlamak için yoğun çaba harcamış ancak mali konularda anlaşma sağlanamayınca transfer askıya alınmıştı.

Hugo geçen sezon 28’i lig, 6’sı Libertadores olmak üzere 34 maçta forma giydi, takımın en istikrarlı isimlerinden oldu.

Skorer
 
Palavranin babadi fiorentina istemisti bu adami ve 10 milyon euro üstü bir para istemislerdi. Simdi bize 5 verecekler öylemi. Dursun gene satilik kalemlerine bol keseden flas oyuncu transferleri yazdiriyor .

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
İstatistiklerine bakarsak kafacı/golcü bir stoper alıyoruz.Sezon başına sarı kart ortalaması çok düşük ve ilginçtir kariyerinde hiç direkt kırmızı kart görmemiş şu ana kadar.Sezon başına çıktığı maç sayısı da oldukça iyi ama Florya'nın suyunu içen sakatlandığı için bu bilgi bir şey ifade etmiyor bizim için :)
Resimler Sofascore ve Transfermarkt'dan alınmıştır.
RMurnl.jpg

2WDHoL.jpg

fR6QS7.jpg

RkG0de.jpg

QjDipB.jpg

XeHvPh.jpg

ucL9HX.jpg
 
Bir de haftaya imzalarin atilmasi bekleniyormus nevzat'a gore

Adamlar devre arasinda 10milyon istemedi mi

Nasil alacaklarmis 5milyona

Hic inandirici gelmiyor
 
sakatlığı yok, videolarda mücadeleci ve sert gözüküyor topa müdahelesi iyi,Çok fazla sarı kart görmemiş. Gelsin!!!
 
25 yaşına kadar hiçbir Avrupa kulübü tarafından istenmemiş bir adama 5 milyon euro teklif etmek sadece bizim dursun'un aklına gelir zaten.
 
Üst Alt