İlk yolcular hazır | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İlk yolcular hazır


Ünal Aysal adına transfer çalışmalarını yürüten Bülent Tulun, Elmander'le büyük ölçüde anlaştı. Sıradaki hedefi ise, İnter'in orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso...



Galatasaray’da tüm adaylar transfer çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Bu konuda en hızlı davrananlardan biri Ünal Aysal. Transfer çalışmaları için titiz bir hazırlık yapan Aysal, özel jetini Türkiye’ye getirirken, Bülent Tulun da futbolcularla temaslarda bulunmak için Avrupa’ya gitti. Elmander’in menaceri Wallsten’le İsviçre’de görüşen Tulun, golcü futbolcunun işini büyük ölçüde bitirdi.



Yeni hedefi ise Esteban Cambiasso. Bu sezon yaşanan başarısızlıkların ardından kadrosunda revizyona gitmeyi planlayan İnter’le temas kuran Aysal cephesi, “4-5 milyon Euro’ya bu iş olur” yanıtını aldı. Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen tecrübeli futbolcu için İnter’le anlaşan Bülent Tulun, şimdi Cambiasso’yu ikna etmek için çalışmalara başladı. Arjantinli yıldıza senelik 2.5 milyon Euro teklif edilmesi bekleniyor. 30 yaşındaki başarılı oyuncu Galatasaray’a gelmeye sıcak baksa da Sarı-Kırmızılılar’ın önümüzdeki sezon Avrupa’da oynamayacak olması nedeniyle çekincesi var. Cambiasso’nun Türkiye haklarını elinde bulunduran Togutay Yaral ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor



Fanatik
 
Cevap: İlk yolcular hazır



Cambiasso ve Elmander gibi isimlere hele Cmbiasso'ya kulp takabilen varsa, hakkaten gitsin camdan atsın kendini.
 
Cevap: İlk yolcular hazır



32 yaşındaki pirlo yu bile istemiyorlar cambiasso yu beğenmiyorlar cidden bunlar birde sayfadakiler antu gibi değiliz olmayacaz felan diyorlar antu buradan daha mantıklı olmuş :eek:
 
Cevap: İlk yolcular hazır



Bende takıma genç oyuncuların kazandırılmasından yanayım ama Cambiassoya hayır diyemem açıkçası
 
Cevap: İlk yolcular hazır



Geleceğe yönelik düşününce mantıksız oluyor..Şu an 30 yasında olan futbolcu bizde 2-3 yıl oynadıktan sonra yası 33 olacak..Ondan sonra satması zor olacak ve kar ettirmeyecek.
 
Cevap: İlk yolcular hazır



Cambiassoyu beğenmiyenler var şaka gibi.Bu adam Mustafa Sarpla aynı yaşta.Ayhandan 4 yaş küçük hani şu son 2 seneye kadar bizim orta sahayı toparlayan Ayhandan
 
Cevap: İlk yolcular hazır



para lafı duymak istemiyorum daha parayı girdiyi çıktıyı düşünerek hareket edeceksek adnan polat boşpuna gitti demektir. 1-2 sene parayı düşünmemek gerekir.
 
Cevap: İlk yolcular hazır



Cambiasso gibi orta saha yok lan ligimizde.30una gelen oyunucya bitti gözüyle niye bakıyorsunuz? Cambiasso'nun kariyeri hep 40 maç ortalam sezon başı, istikrar abidesi herif.
 
Üst Alt