İllere Göre Tavsiye Edeceğiniz Lokanta ve Yiyecekler Nelerdir? - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İllere Göre Tavsiye Edeceğiniz Lokanta ve Yiyecekler Nelerdir?


Orduda yemek için durmanızı pek tavsiye etmem illa duracağım diyorsanız merkezde neli pide var eski adı aktaşlar mekan ve special pidesi güzeldir bir de Fatsa çıkışında memleketim bolamanda denize nazır yosun pideyi tercih edebilirsiniz.

Malatyaya yolunuz düşerse de bakırcılar çarşısında güngör kebap salonu var 6 ay kaldım en az 20 kez gitmişimdir çok güzel zırh yapıyorlar ikramı da bol fiyat uygun..
 
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kaşarlı alabalık tavsiyemdir.Zaten Hatay-Adana-Gaziantep-Mersin gibi illerden gelenler fazla.Deliçay Alabalık Tesisleri diye geçiyo.Normalde sezonun açılması gerekiyodu.27 mayıs veya haziranın ilk haftasında açılır tahminen..
 
Elmacıoğlu - Şebit, Mantı (Kayseri/Merkez)

The House Of Memories - Testi Kebabı (Nevşehir/Uçhisar)

Köfteci Osman - Yaprak Ciğer (Edirne/Merkez)

Babacan - Steak, Rakı (İstanbul/Silivri)

Köfteci Talat - Yoğurtlu Köfte (Manisa/Merkez)

CanCiğer Sedat - Ciğer, Kebap (Manisa/Merkez)

Suresto - Odun Köfte (Manisa/Salihli)

Değirmen - Odun Köfte (Manisa/Salihli)

Kervan - Kebap (Manisa/Salihli)



GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt