Illuminati | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Illuminati


1776'da kuruldu bunlar ve amaçları dünyanın tek hakimi olmaktır.Amerika`nın kuruluşu da aynı tarihtir ve tarihteki ilk mason devleti ABD'dir.



İllüminati`yi kuranların ataları 11-12.yüzyılda Avrupa`da yaşayan tapınak şovalyeleridir,bu asil lavuklar Kabala denen kitabı Kudüs`ten almak için 1.HaçlıSeferi`ni düzenlemişlerdir. Haçlı seferi`nin en temel nedeni budur.



Kabalistik öğretide evrene, paralel evrenlere, yaradılışa, fizik kurallarına kadar inanılmaz bilgiler vardır. Ayrıca Kabala kodla yazılmıştır, Orhan Pamuk`un kitaplarına benzemez yani, okuyup da anlamak her babayiğidin harcı değildir.



Newton mesela Kabala`yla çok haşır neşir olmuş bir bilim adamıdır ve günümüz fiziği tamamen bu dallamanın yasalarına dayalıdır.









Bu konuya bazı yazılar ekleyeceğim hakikaten çok ilginç şeyler var.Bu yazılar ve daha fazlası için michael sikkofield



Bu konuya eklenen yazıların hepsinin kaynağı michaelsikkofield'ın blogudur.Baştan belirtelim emeğe saygısızlık olmasın.
 
Cevap: İlluminati



sonsoz8.jpg




Aleister Crowley



Aleister Crowley ismine yoğunlaşacam.



İsmine yazılmış şarkıları da vardır bu adamın, mesela Ozzy Osbourne'nun Mr.Crowley`si gibi.



Bu çok enteresan bi abimizdir. Yüksek dereceli masondur sanırım 33. dereceden. Kendii simyacı, hedonist, büyücü gibi sıfatlarla bilinir ve aynı zamanda satanisttir. Şeytan çağırma ritüellerine ait ses kayıtları da vardır.



Golden dawn (altın şafak) adlı masonik satanist cemiyetin kurucusudur.



Şeytan`ın oğlu Golem`i dünyaya getirmek istemiştir.Acayip bir heriftir.



He bi de oğlunun adı Ataturk Crowley`dir. Atatürk hayranıymış adam.



Bones and Skulls



Bu anlatacaklarımı kaldıramayabilirsiniz, fakat komplo değil, gerçektir.



Bush ailesi Bones & Skulls (Kemikler ve Kafatasları) adlı satanist cemiyetin en yetkili mensuplarındandır. Bush ailesi kendilerini Mecüc (İncil`de Magog diye geçer) kavmi olarak görmektedir. Hatta büyükbaba Prescott Bush, bu cemiyetin bir ayininde Deccal (Antichrist) olarak vaftiz edilmiştir.



George Bush`un (Körfez Savaşı zamanındaki başkanları, baba Bush işte) Yeni Dünya Düzeni`ni (New World Order) dünyaya duyurduğu tarih ise 11 Eylül 1990`dir.



11 Eylül 2001'deki terör saldırıları ise yine bir illüminati tezgahıdır. 11 eylül saldırısı bahanesiyle önce Afganistan işgal edilerek uyuşturucu pazarı ele geçirilmiştir. Zira bugün bile dünyadaki afyonun %90`ı Afganistan`da üretilir.



Ardından da malumunuz Irak ve petrolleri ele geçirilmiştir.



Özet: Dünya aklınızın alamayacağı kadar hasta ruhlar tarafından yönetiliyor.
 
Cevap: İlluminati



İlluminati'nin Satanizm ile Bağlantıları



İllüminati`nin,masonluğun asıl hizmet ettiği şeytandır.Dinleri satanizmdir.Satanist deyince aklınıza siyah giyinip kedi kesen gençler gelmesin,bones and skulls yazın google`a görün işte kimler kimler üye. Amerika`da bugün 4 milyon satanist olduğu söyleniyor.



Mısır çok acayip bir medeniyetti, sanırım şu an bile bilinmeyen bir çok şeyi biliyorlardı. Başka boyutlardaki x`lerle (şeytan, ruh, neyse artık) temas kurabilmenin bir girdap oluşturabilmekten geçtiğini bulmuşlardır. Bu girdaplar ise en iyi piramit ve sekizgen yapıların kubbelerinde oluşturulur. Piramitlerin sırrı da budur. firavunlar zaten acayip adamlardı. şeytana hizmet ediyorlardı onlar da. Ayrıca bugünkü ingiliz kraliyet ailesi firavun soyundan gelmektedir.



Özellikle ABD`de piramit şeklinde birçok yapı vardır.



Washington anıtının boyu 555 feet, temeli ise 111 feet boyundadır. Toplayınca 40 yapıyor dimi? Ayrıca world wide web diye bize kakalanan www ise 666`dır. Zira w ibranice 6`ya tekabül eder.



Peki böylesine bariz şeyleri neden yapıyorlar?



Çünkü deccal ancak o enerji sağlandığında dünyaya gelecektir.



Amaçları da budur.



Peki Şeytan`a inanan, aslında allah`a da inanmış olmaz mı? Allah`ın varlığını kabul edip Neden ona değil de şeytan`a iman ediyorlar?



Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Fakat bana kalırsa, bu herifler kimselerin bilmediği şeyleri biliyorlar. Bu herifler dediğim belki şu an 7 milyara yaklaşan dünya nüfusu arasındaki 2-3 insandır. Devletler üstü güçlerin en tepesindeki bu elit kesim yada onların kabala`yı okumuş, illüminati`yi kurmuş olan ataları ne biliyor olabilirler hiçbi fikrim yok.



Bir diğer sebebi de Şeytan`ın vaatleri olabilir.





Yazıların hepsi michael sikkofield buradan alıntıdır.
 
Cevap: İlluminati



Kennedy Suikasti



Kennedy suikastinden konuşayım biraz da.



J.F.Kennedy mason muydu bilmiyorum. Mason olmayabilir. Yada mason olup sonradan ters düşmüş olabilir.



Kennedy`nin son konuşması şudur: YouTube - ‪JFK speech on secret societies + transcript/subtitles‬‏



İngilizcesi olmayanlar, seyretmeye üşenenler ve televizyonunu yeni açanlar için kısaca özet geçeyim. Kennedy son basın açıklamasında gizli cemiyetlere giydiriyor. Bu gizli cemiyetlerin bilim, tekonoloji, siyaset, sanat gibi her alana sızdığını belirtiyor. Ve hayatta olduğu sürece bu gizli oluşumların karşısında duracağını söylüyor.



Bu onun son konuşması oluyor.



J.F. Kennedy`nin suikasti FBI tarafından düzenlenmiştir.



Katili olarak yargılanan adam masumdur, işkence altında bile masum olduğunu söylemiştir.



Bu vatandaşın tutuklandığı gün öldürülmesinin ardından Kennedy davası kapanır. Davayı kapatma kararı alan jürinin 2 üyesi yüksek dereceli masonlardır. Kayda alınan amatör çekimlerde Kennedy'ye en az 3 farklı noktadan ateş edildiği belli olmasına karşın, polis bu detayı es geçmiştir. Suikasti düzenlediği gerekçesiyle tutuklanan ve aynı gün emniyet binası önünde öldürülen Lee Harvey Oswald'ın 3 el ateş ettiği ve 2'sinin isabet aldığı kayıtlara geçirilmiştir. Fakat Kennedy'nin vücudunda tam 8 yara izi vardı.



Ve J. F. Kennedy, amerikan halkının sevdiği son başkanıydı.



1.Dünya Savaşı ve Milliyetçilik





Şimdi bildiğiniz gibi bu 1. Dünya Savaşı`nın görünürdeki sebebi, tetikleyicisi, Avusturya-Macaristan veliahtı Franz Ferdinand`ın (grup olanı da ismini burdan alıyordu sanırım öyle bi şey var) bir Sırp milliyetçisi tarafından öldürülmesidir.



1. Dünya Savaşı zaten kaçınılmazdı. Savaşın esas sebebini ve devlet arasındaki bloklaşmaları sonra anlatırım, şimdi ana konuya dönüyorum.



Bakın 1900`lü yılların başında Sırbistan`da bir milliyetçilik rüzgarıdır gidiyor. Bir yerde milliyetçilik varsa, orada kesinlikle masonik bir müdahale vardır. Bu adamların en iyi kullandıkları şey de budur. Çok uluslu bir devlet olan Osmanlı`nın ve şu an bizim bile canımız çok sıkılır bu milliyetçilik davasına. Kürt milliyetçiliği, Ermeni sorunu hep milliyetçilik bazlı olaylardır, her neyse.



Sırbistan`da o zamanlarda milliyetçilik propagandası gazı var. Aslında yıllardan beri var. Bir yandan Rusya panslavizm politikasıyla sahip çıkıyor bu heriflere, bir yandan da oralarda kurulan mason localarının faaliyetleri var. Zira zaten Sırplar, Osmanlı`dan ayrılmak ve bağımsızlığını kazanmak amacıyla ayaklanma yapan ilk azınlıktır. Neyse.



Sırbistan`ın başında o dönemlerde Avusturya-Macaristan ile barışçıl politika izleyen bir lider var fakat Sırp halkı feci şekilde gaza getirilmiş durumda, Avusturya-Macaristan topraklarının bir kısmından hak iddia ediyorlar ve bu yüzden onlara karşı barışçıl politika izlenmesine isyan ediyorlar. Bu lideri indiriyorlar tahttan, istedikleri gibi birini getiriyorlar başa.



Sırbistan, Makedonya gibi balkan ülkelerinde birçok mason locası var o dönemlerde. Şimdi de öyledir belki. Bu locaların o zamanlarki en büyük faaliyeti, milletlere milliyetçilik gazı vermektir. Ekstra bir bilgi, Abd`nin 1. Dünya Savaşı`na katılması için şart koştuğu Wilson Prensipleri`nde "her ulus kendi kaderini kendisi belirler" şeklinde bir madde vardır. Milliyetçilik = Masonik faaliyet, bunu unutmayın.



Sanırım Sırbistan`ı ziyaret ediyor bu Franz Ferdinand ve o sırada bir Sırp genci tarafından öldürüyor. Bu genc Sırbistan`ın en önemli mason localarından birine üyedir. Locanın ismini unuttum ama this is the truth baby.



Tarihteki ihtilaller de genellikle mason kaynaklıdır. Fransız Devrimi, Kızıl İhtilal gibi milliyetçilik rüzgarı esen olaylar masonlar tarafından organize ve finanse edilmiştir.



Zira Fransız Devrimi`nden sonra esen milliyetçilik rüzgarıyla çok uluslu devletler yarrağı yemiştir, başta Osmanlı ve Avusturya-Macaristan. Zira masonik ülkünün ilk emeli imparatorlukları yok etmektir. Bunun nedenini başka bir entry`de açıklarım, new world order dedikleri bok bu işte neyse.



Kızıl Devrim ise tamamen masonlar ve hatta yahudiler tarafından finanse edilmiştir. (hala masonla yahudiyi aynı şey sanan gerizekalılar var bu arada. Yahudilik ile Siyonizm bile aynı şey değildir, karıştırmayalım. Siyonizme lanet okuyan, siyonist bayrakları yakan yahudiler de vardır. Farklı şeyler hepsi.) Zira Marx zaten bir yahudidir. Stalin ve Lenin 33. dereceden masonlardır.
 
Cevap: İlluminati



Tek bir Dünya Cumhuriyeti Emeli [New World Order]



Masonluğun en büyük ideali, Tek bir dünya cumhuriyeti kurulmasıdır. Şimdi şirinler seyrederek büyümüş bir nesil olduğumuzdan "Aslında dimi lan ülke falan olmasın her yer benim vatanım olsun ne güzel ehehe" diye iç geçirebilirsiniz lakin öküzün bacağı öyle değil.



Avrupa Birliği, Milletler Cemiyeti ve şimdiki adıyla Birleşmiş Milletler, masonların yüzyıllara dayanan çabalarıyla kurulmuşlardır. Yeni dünya düzenine giden yolda ısınma turlarıdır.



Tek bir dünya cumhuriyeti demek, tek bir güç, tek ve çok sağlam bir otorite demek.



Her şeyi daha iyi kontrol altına alabilmek demek.



Peki insanlar en iyi nasıl kontrol altında tutulur? Kaostan Doğan Düzen lafını duymuşsunuzdur sanırım.

Peki bu kontrol yöntemleri nelerdir?



İlki zihin kontrolüdür. Medya, eğitim sistemi ve bize dayattıkları bu yaşayış biçimi onların zihni kontrol etme yöntemidir. Medyayı tamamen ellerinde tutarlar, sizin ne seyretmeniz uygun görülüyorsa onları seyredersiniz televizyondan. Ünlü yıldızların hayatlarına imrendirilirsiniz, dayattıkları hayat biçimini benimsersiniz. Yüzyıllardır bu zihin kontrolü uygulanmakta bizlere.



Korku Politikası ve Terörizm



Bir diğer kontrol altına alma yöntemleri, korku politikasıdır. Amerika birleşik devletleri şu an bu politika ile yönetiliyor. Onlara "sadece evinizde ve işyerlerinizde güvendesiniz" mesajı dikte ettiriliyor yavaştan yavaştan. Hoş, bizim için de pek farklı değil ya. Yiyin için tüketin sıçın, gerisine karışmayın.



Halka korku vermek, devlete ve bu düzene ihtiyaçlarının olduğunu göstermek ve vurgulamak için uygulanır.



Bu korkuyu oluşturmanın günümüzdeki en popüler yöntemi terördür.



Bakın bir süre ABD`de bulundum ve tüm otobüs terminallerinde, havaalanlarında elektronik ekranlardan yazılar akar "lütfen bavullarınızı ortalıkta sahipsiz bırakmayın" gibisinden. Adamların aklı çıkıyor terörden. Ulan sanarsın amerika`da her gün biri dağa çıkıyor, ortalık terörden geçilmiyor.



Son 10 yılda birkaç patlama olayları ve bir de meşhur 11 eylül`leri var ki bunların hepsi de zaten tezgah.



Cahil bırakılmış toplumu yönetmek her zaman daha kolaydır. Zira size zıt gidebilecek, özgür düşünen beyinler yoktur.Saçma salak şeyler öğrenip duruyoruz 6 yaşımızdan beri ve sadece Türkiye için konuştuğumu sanmayın, dünyanın her yerinde böyle. O cahil topluma bir de korku aşılarsanız, onları yönetmek koyun sürüsünü gütmekle aynı gibi olur. Etinden sütünden faydalanırsınız istediğiniz gibi. Bangır bangır terörizm diye bağırmaları, gözümüze gözümüze sokmaları hep bu korku politikasının ürünüdür.



Dünya Dışı Varlıklar ve UFO'lar



Her neyse gelelim UFO ve dünya dışı varlıklar mevzusuna.



Nasa aralık ayında dünya dışı varlıklar hakkında açıklama yapacaz diye ortalığı ayağa kaldırmıştı hatırlarsanız.



Bazı şeyler bana çok kasıtlı ve gözümüze sokulmak için yapılıyor gibi geliyor.



Şimdi eğer evren sonsuzsa ki öyle, bu evrende tek olduğumuz düşüncesi bana çok aptalca geliyor. Dünya dışı varlıklar illa ki vardır. Belki çekilen fotoğrafların, vidyoların bir kısmı gerçektir.



Fakat gözümüze gözümüze sokularak anlatılan o kaçırma hikayeleri, yok efendim Roswell olayı tamamen yalan dolandır.



Şu meşhur otopsisi yapılan uzaylı vidyosunu biliyorsunuzdur, yine de link vereyim

[video=youtube;QzmmlaZ9b9I]https://www.youtube.com/watch?v=QzmmlaZ9b9I[/video]



Olum, buna inanıyor lan insanlar. Bi gidin allah aşkına, böyle bir soytarılık olamaz.



Ve şu an insanları UFOlara inandırmak eskisinden çok çok daha kolay. Zaten yıllardır bize "biz bir şeyler biliyoruz ve sizden gizliyoruz." mesajı vererek ufoların bizimle temas halinde olduğunu yavaştan kabul ettiriyorlar.



İyi de neden?



Bakın bu söyleyeceğim bir komplo teorisi.Hadi lan da diyebilirsiniz fakat önyargısız bir şekilde yaklaşabilirseniz görebilirsiniz arkasındaki gerçeği.



Yakında insanları kontrol altında tutmak için uygulayacakları korku politikasında "dünya dışı varlıklar tehditi" başrol oynayacak.



Şu an birkaç yüzyıl sonrasında neler olup biteceğini tahmin edemeyiz tabi ki fakat dünya böylesine asırlık planlar ile yönetiliyor. Bunu göz önünde bulundurmakta fayda var.



Ve nasa bilgi paylaşımında eski katı tutumunu yavaş yavaş elden bırakacaktır. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde uydularına takılan bir ses kaydını da paylaşmışlardı medya ile.



Edit: Evren sonsuz değilmiş dediler, doğrudur. Fizikle aram pek iyi değildir zaten ki asıl meselemiz o değil canlar, koskoca evrende illa ki yalnız değilizdir demek istiyorum esas mesele o.
 
Cevap: İlluminati



Amerika'nin kurulusu ve Hacli seferlerini bu gruba baglamak ilginc olmus. Efsaneler dolasiyor iste. Amerika'nin nasil kuruldugu ile ilgili merak edip bir seyler okumaz insanlar. Gene Hacli sefeleri de ayni. Bir bakis acisindan bu gruptan dolayi oldu bir bakis acisina gøre Turkleri Anadolu'dan atmakti bana gøre de temel sebep ekonomikti.

Gene Amerikanin kurulusunda May Flower gemisi ile Puritenlerin Amerika'ya gitmeleri hatta bazi yerlerde klise-devlet tarzi yapilanmalara girmeleri falan burdan uzatilip Puritenler kurdu da denilebilir denilemez de gene mantik kurup denilebilir. Amerika'yi bu grup kurdu tezinden daha køtu bir tez olmaz bu tez. Kisacasi cøzum yolu. Okumak Amerika nasil kuruldu ve Hacli seferleri neden oldu gibi birkac degisik kaynaktan. Yoksa bøyle bu grup yuzunden oldu falan tarzi seyler ne bileyim garip seyler.
 
Cevap: İlluminati



Dünya Nüfusunun Azaltılması



Dünya nüfusunun azaltılması için "Aile Planlanması" adı altında insanlar kısırlaştırılıyor. Bugün kısır olan insan sayısı, 50 sene önceki kısır insan sayısından oransal olarak kat kat fazla.



Özellikle avrupa`da yaşlı nüfusun çok fazla olduğunu bilirsiniz zaten. Herneyse..



Bu piramidin tepesindeki abilere göre, kendileriyle zıt düşen ve gereksiz gördükleri ırklardan kurtulmalı dünya.



"AIDS, Güney Afrika’da 62 olan ortalama yaşam süresini 49’a düşürdü. BM’nin raporuna göre, 2025 yılına kadar, toplam 38 Afrika ülkesinde nüfus yüzde 14 oranında azalacak. Afrika’da kadınların daha çok HIV taşıdığı ya da AIDS’e yakalandığı ve bu hastalığa yakalanan aile fertleriyle ilgilenmek zorunda kaldıkları için de hastalığın bedelini daha ağır ödedikleri bildirildi." (kaynak ntv)



Öte yandan medya yoluyla homoseksüelliğin gençlere özendirilmesi de bir diğer stratejileri. Homoseksüel şarkıcılar, film yızdıları ve bunların çocukların seyrettiği televizyonlarda sık sık boy gösteriyor olmaları çocuklar üzerinde nasıl bir etki bırakıyordur sizce? Çocuklar neyin ne olduğunu ayırt edemeyecek lan, ayıptır. Neyse.



Bill gates ise aşılar ve nüfus planlaması olaylarına biraz fazla ilgi gösteren duyarlı (2 ünlem 3 soru işareti) bir abimiz. Bill gates`in ağzından söylediklerini lütfen dinleyin, seyredin:

[video=youtube;6WQtRI7A064]https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064[/video]



"The world today has 6.8 billion people. That`s heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that [number of 9 billion] by perhaps 10 or 15 percent. But there we see an increase of about 1.3 [billion]"



Aşılar nüfusu azaltmak için kullanılacak... Hatta kullanılıyor.



Bazı seçkin zengin işadamları, emekliliklerinde servetlerinin yarısını bağışlayacaklarını duyurmuşlardır. Peki nereye? Söyleyeyim, aşılara.



Dışarıdan bakıldığında "sosyal sorumluluk" gibi gözüken bu davranış malesef ve malesef o kadar iyi niyetler taşımıyor.



Tam emin değilim ama satanizmin bir kolunun yada bir pagan dininin öğütlerinden birisi nüfusun 500 milyonun altında tutulması gerektiğidir.
 
Cevap: İlluminati



Hristiyanlık-Pagan Dinleri Benzerliği-I



Gelelim kilisenin şekillendirdiği hristiyanlık (bilhassa katolik mezhebi) ile paganizm, putperestlik ve hatta satanizm arasındaki benzerliklere. Bizlere anlatılan İsa`nın, Allah`ın elçisi Hz. İsa olmadığı gerçeğine.



Biraz uzun bir yazı olabilir, okumaya üşenirseniz en azından resimlerine bakın resim ekleyecem alta.



Paganizmi uzun uzadıya açıklayıp kafa patlatmak istemiyorum, fakat kabaca, çok tanrılı şu mitolojik dinlerin pagan dini olduğunu bilmeniz yeterli. Örn: Yunan, Mısır, Roma, Hitit mitolojileri gibi.



Şimdi susuyorum, resimler konuşacak. Öyle coca cola`ya tersten bakmalı uyduruk resimler değil, sadece varolmuş ve varolan şeyleri gösterecem.



Kısa bir ön bilgi, Babil Paganizmi`nde balık tanrısı Dagon idi. Dagon ikiye doğru ayrık bir başlık, asa ve kendine has kıyafeti ile temsil edilirdi. Şimdi büyük kapışma başlasın, Dagon vs Papa



Dagon :



zzzz.jpg




Papa :



mitre.jpg




Dagon :



zz.jpg




Kilisenin Kullandığı Başlık :



z142075025.jpg




Hristiyanlık'taki ichtyis sembolü :



z.jpg




Babil'deki sembol



23r096d.jpg%29




Başta ABD olmak üzere çoğu Hristiyan ülkelerinde kullanılan posta kutuları ve araba tamponlarındaki sembol



200px-Ichthus.svg.png


avn28z.jpg
 
Cevap: İlluminati



Hristiyanlık ve Pagan Benzerliği-II



Horus, Eski Mısır`da Güneş`i ve Güneş`in Doğuşunu temsil ederdi.



Mitolojik bir tanrı olan Horus ile İsa`nın hikayeleri arasında müthiş benzerlikler vardır. İncil`i yazan gürubun bir diğer esin kaynağı da kuşkusuz horus olmuştur.



Aklımda kalan bazı benzerliklerden bahsedeceğim.



Horus`un, tıpkı İsa gibi 12 havarisi vardır. Horus da, bize anlatılan İsa da , 30 yaşında vaftiz edilmişlerdir. Bunun gibi detaylar bunlarla kısıtlı değil ama ben de insan evladıyım ...., hepsini ezberimde tutatam. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz aralarındaki şaşırtıcı sayıdaki benzerlikleri. Fakat gelelim can alıcı noktalara...



Horus, İsis adlı tanrıçadan doğmadır ve mısır kaynaklarında beraber resmedilirler.



isis%20horus.jpg




Peki annesiyle beraber anılan, annesinin adına dualar okunan peygamberimiz kim?



isis-horus-mary-jesus.jpg


80davinci-1isis_and_baby_horus_mary_and_baby_jesus.jpg




Hangi ilahi dinde peygamberin annesi bu kadar önemli bir yer tutar?



İsis`in "Tanrı`nın Annesi", "Hayatın Annesi" gibi isimleri vardır. Meryem Ana (Mother Mary)`da olduğu gibi.



Zamanın din büyükleri ve tarihçileri, isa`nın doğumunu belirlemek için toplandığında, isa`nın kuvvetle muhtemel yaz mevsiminde doğmuş olabileceğini tespit etmişlerdir. Fakat kilisenin dayatmaları sonucu noel`in 25 aralık olması kararlaştırılmıştır.



Peki neden 25 aralık?



Horus`un güneşi ve güneşin doğuşunu temsil ettiğini söylemiştim değil mi?



horus.jpg




En uzun gece 21 aralıktır biliyorsunuz. bu tarihten itibaren güneş tam 3 gün daha ufuk çizgisinde kalır ve ilk defa 25 aralıkta yükselmeye başlar. Gündüz geceyi yener, Horus`un ışığı dünyayı aydınlatır.



Peki tıpkı Horus`ta olduğu gibi Güneş ve Güneşin yükselişiyle tasvir edilen peygamber kim? Hala büyük uğraşlarla putlaştırılan peygamber kim?



jesus-christ-king-0205.jpg


sacred-heart-of-jesus.jpg
 
Cevap: İlluminati



MTV Yıldızları Basın ve Medya Dayatması



Lady Gaga`nın da her zaman bir ilişkisi olduğunu düşünmüşümdür, neden mi? Ayrıca Madonna ve Britney Spears`ın da İllüminati kollarıyla bağlantıları var.

Neden mi?

Bakın size seyretmenizi istediği şeyleri seyrettiriyor, görmeniz gerekenleri gösteriyorlar. Şimdi paranoya yapıp "Laa şu filmde dünya yok oluyürdü, kesin mesaj vermek istiyürler " gibi düşüncelere girmeyin. Zihin kontrolü denen şey böyle yapılmıyor. Sizi oyalamak için önünüze sürdükler her şeyden, mtv`ye ve onun gibi içi boş şeylere özendirilmeye çalışılan gençlikten bahsediyorum.



3 sene önce Lady Gaga diye biri yoktu. Sonra sahiden poker face olsun, bad romance olsun, telephone olsun böyle akılda kalıcı şarkılarla piyasanın koydu bu kadın.



İyi de neden Lady Gaga?



Sesi çok mu güzel?Tüm şarkılarında bilgisayar efektleri kullanılıyor ve emin olun o şarkılar kendisine verilse Lady Gaga`dan çok daha güzel söyleyebilecek birçok insan vardır.



Çok mu güzel bir kadın? Ehehe. Lady Gaga lan.



Çok mu yetenekli? Ulan onun yaptığı dansları yapacak, o şarkıları söyleyecek yüzbinlerce insan çıkar.



Böyle neden bu kadar çok ünlü oldu olduğu anlaşılamayan tipler gördükçe benim canım sıkılıyor.



Keza Madonna. Madonna`nın sesi güzel mi lan?



O şarkılarla babaannem bile piyasanın emin olun (mübalağa yaptım ciddiye almayın).O eğitimi aldıktan sonra onların yapacağı dansları, sahne şovlarını vesaireleri çoğu insan yapar.

Onlar, seçtiklerini sürüyorlar piyasa.

Onlar, kendilerinden olanları getiriyorlar bu pozisyonlara.

İş dünyasında da böyle, müzik dünyasında da, sinemada da. Emin olun. Hadi şimdi "lağn komplocu ehoeheo" deyin tamam, ben de madonnanın 3 oktavlık mükemmel sesine hayran olayım bu arada.







İlerleyen yazılarında sikkofield Katy Perry,Lady Gaga,Rihanna'yı falan baya iyi deşifre etmiş blogundan bakabilirsiniz.Ben yine de sizin için foruma koyacağım yazıları.
 
Cevap: İlluminati



Ufo Tezgahı ve Medya



Şimdi,UFO deyip geçmeyin,yakında bu hayali UFOlar yüzünden sıkıntı yaşayabiliriz.



Sizce artık insanların kaçta kaçı UFOlara inanıyor? Özellikle 18-25 yaş arası üniversiteli kesimin büyük çoğunluğu UFOların varlığına inanır. Yeni jenerasyon UFOları çoktan bir realite olarak algıladı bile. Peki nasıl mı yapılıyor?



Allah aşkına google`a girin ve `nasa UFO` yazın. Şu şekilde haberler göreceksiniz, "nasa`nın gizlediği UFO dosyaları", "nasa UFO sırlarını açıklıyor", "nasa`da çalışan astronot x`in UFO itirafları".



Medya ufolar var diye bağırıyor, alın en popüler gazetelerimizin internet sitelerinde hangi sıklıklarla "UFO görüldü, UFO var" haberleri veriliyor görün :



ufo - Hürriyet Arama

Arşiv Arama - Sabah



Dünya'dan

ufo - NYTimes.com Search

BBC - Search results for UFO



Haber başlıklarına bir göz atın, hepsi "gizli UFO dosyaları açıklandı", "bilmemnerenin bilmemne şehrinde UFO görüntüsü" temalı haberler.



Önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan ve büyük hasılat yapması beklenen Columbia Pictures imzalı film, Battle: Los Angeles.

[video=youtube;PKC_ORM0vpo]https://www.youtube.com/watch?v=PKC_ORM0vpo&feature=fvwrel[/video]



Fragmanın ilk 30 saniyesini seyredin, nasıl güçlü ve gerçekçi bir UFO propagandası yapılıyor farkediyor musunuz?



Hadi lan deme, artık yeni jenerasyon bu şekilde UFO`ların var olduğu bilinciyle büyüyor. Her yerden bu fikir bize empoze ediliyor. İşte bu da medya yoluyla yapılıyor. Medya medya medya, Allah`ın cezası medya. Önemsemediğiniz, üstünde durmadığınız her "UFO" haberi, sizin bilinçaltınıza çoktan işlenmiş oluyor.



Peki neden?



Dünya dışı varlıklar tehditi bahane edilecek, terörden sonraki korku politikaları UFOlar olacak.



Belki fake bir UFO saldırısı, belki planladıkları başka senaryolar var, fakat dünya dışı varlıklar bahanesiyle savaş çıkarabilecek duruma gelecekler. Ülkeler arası savaşları, uzaya taşıyacaklar.



Bu çok mu gerçekdışı geldi? Peki o zaman, ufo tehditini bahane ederek istedikleri yasaları çıkartabileceklerini iddia etsem?. Nasıl ki 11 Eylül tezgahından sonra Amerika`da insan haklarına aykırı, özgürlükleri kısıtlayıcı onlarca yasa çıkarıldıysa...
 
Üst Alt