Imbula Transferinde Sevindirici Haber! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Imbula Transferinde Sevindirici Haber!


imbula.jpg

Stoke City’nin hocası Mark Hughes, Imbula’nın yanı sıra Joselu ve Wollschied’ın gönderilmesini istedi. İngiliz kulübünün başarılı orta saha oyuncusuyla ilgili bu kararı Sarı-Kırmızılılar’ı tekrar atağa kaldırdı.


Galatasaray, bonservisi 15 milyon Euro’nun üzerinde olan 1.86 boyundaki Fransız ön liberoyu kiralık olarak takıma kazandırmak istiyor. Eşi daha önce 5 sene İstanbul’da yaşadığı için Galatasaray’ın teklifine sıcak bakan Imbula, kulüpler bazındaki sıkıntıların çözülmesini bekliyordu.

Fanatik
 
bu duyum banada geldi kesin olarak yolluyorlar imbulayı kiralamak için herşey yapılmalı figred başkan vari transfer pazarlıkları yapmalıyız !!!1
 
Istanbul cok degisti esinin geri gelmek isteyecegini sanmiyorum

Her gecen gun kotuye gitmesi de cabasi


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
25 Milyon Euro'ya satma kararı almalarından mütevellit beyni fazla gelişmemiş sadece gücü ile oynayan bu futbolcu kardeşimizin bize gelmesinin imkansız olduğunu idrak etmemiz olabilir.

Siyahi topçuların geneli gibi. Oyun konsantrasyonu sorununu da ekleyebiliriz. Chedjou, Bruma.(Bruma'da yetenek de vardı gerçi ama 8 kişiyi çalımladıktan sonra sıfırdan kaleye şut çekerdi). Özellikle Afrika'da yetişenlerde var bu konuda bir sıkıntı. Avrupa'da yetişip Avrupa pasaportu alanlar nispeten daha iyi. Hele Afrikalı defans ve kaleciyse koşarak uzaklaşacaksın.
 
imbula transferini gerçekten çok istediğim ve takım için en önemli transfer hamlesi olacağını düşündüğümden ne kadar ciddi bir haber diye girdim ama gene tırt birşey çıktı..
 
Üst Alt