inception | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

inception


Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.



Trailer ;





YouTube - Inception - Official Trailer 2 [HD]





Mutlaka gideceğim,çok iyi gözüküyor.
 
Cevap: Inception



seyrettim ana tema harika.. yanliz film oyle bir hal aliyorki hayalmi gercekmi herseyi birbirine karistiriyorsunuz.. :)

Leo muthis oynamis sonunda da buyuk bir surpriz sizleri bekliyor.. velhasil 10 uzerinden 9 veriyorum filme.. hadi hayirli seyirler.. :D
 
Cevap: Inception



Yeni Matrix geliyor lagalugası dönüyor bakalım nasıl birşey çıkacak. Bu arada ne zamandır sinemaya gitmiyorum o'nu da geçtim doğru düzgün film izleyemiyorum lan onu fark ettim.
 
Cevap: Inception



Bende ne zamandır gitmiyorum yav. Artık bu filme gitmek şart oldu. The shawshank redemption'ın yerini sarsan bi film kaçmaz :)
 
Cevap: Inception



filmi netten izledim.gelince sinemada da izleyeceğim.ilk 1 saat durgun geçiyor sonrası harika aksiyon filmin sonuda muhteşem.



yalnız böyle güzel bir film varken imax sinemalarında shrek i oynatan akıllılarada aferin diyorum.
 
Cevap: Inception



Beyler bu filmi mutlaka izleyin mükemmel film yapmışlar. Ben aksiyon bilim-kurgu sevmem ama ben bile bayıldım filme mutlaka sinemada gidin izleyin. Hatta bi kaç kez gidin para kazansın adamlar. DVD'si çıkınca DVD'sini de alın o kadar güzel film.
 
Başlangıç







Orjinal Adı: Inception



Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy, Ken Watanabe



Senaryo: Christopher Nolan

Müzik: Hans Zimmer

Görüntü Yönetmeni: Wally Pfister

Kurgu: Lee Smith

Tür: Bilimkurgu - Gerilim - Dram

Süre: 148 dk.

Yapım: 2010, ABD - İngiltere

Dağıtım: Warner Bros.



Gösterim tarihi: 30 Temmuz 2010



Editörün Notu: Rüyaların sonsuz dünyasında da bir gezinti sunan, özgün bilimkurgu filmi.



Konu: Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) tehlikeli bir sanat olan ‘bilgiyi çekip çıkartma’da bu işin en iyisi olan yetenekli bir hırsızdır: Uzmanlık alanı, insan zihninin en zayıf olduğu rüya görme evresinde, kişinin bilincinin derinliklerinden değerli sırları çalmaktır. Cobb’un ender görülen bu yeteneği onu şirket casusluğunun düzenbazlıklarla dolu bu yeni dünyasında aranan bir oyuncu hâline getirmişse de, uluslararası bir kaçak durumuna düşmesine ve hayatı boyunca sevdiği her şeyi kaybetmesine neden olmuştur. Şimdi Cobb’a bir kefaret fırsatı tanınır. Son bir işi daha yaptığı takdirde hayatı kendisine geri verilecektir. Fakat bu işte ondan istenen; Başlangıç’ı başarması, yani bilgiyi yerleştirmesidir. Cobb ve uzmanlardan oluşan ekibi bu kez mükemmel bir hırsızlık yerine bunun tam tersini yapmak durumundadırlar; görevleri bir fikri çalmak değil, onu yerleştirmektir. Başarılı olabilirlerse, bu mükemmel bir suç olacaktır. Ancak, ekip ne denli dikkatli bir planlama ve uzmanlık sergilese de bu tehlikeli düşman için yeterince hazırlıklı olamazlar çünkü düşman sanki her hareketlerini önceden tahmin edebiliyordur. Bu öyle bir düşmandır ki onun yapacaklarını sadece Cobb görebilir. Bu yaz, olay yeri zihniniz olacak.
 
Cevap: Inception



Çıktığı ilk gün sabah gittim, Mükemmel bir film..

Dikkatlice izlemek gerekiyor..

Bazı arkadaşlara filmin başları biraz sıkıcı gelebilir..

Kurgu ve senaryo harika.

DiCaprio ve Ellen Page çok iyiydi..

Diğer oyuncu seçimleri de yerindeydi.
 
Üst Alt