İnci Sözlükte Yaşanan Milli Piyango Olayı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İnci Sözlükte Yaşanan Milli Piyango Olayı


Tahmin ve öngörü kavramlarına ters takla attıran İnci Sözlük yazarı, dün geceki Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’nde çıkan numaraları 7 yıl önce bilmiş.

Şakaysa komik değil, gerçekse hiç komik değil. Fakat Şurada ki bağlantıya tıkladığınızda siz de göreceksiniz ki İnci Sözlük yazarı, 2010 yılında bu yılbaşındaki Milli Piyango çekilişinde çıkan numaraları ciddi ciddi bilmiş.

Önce bir söylenti olarak dolaşan, daha sonra ilgili entry’yi bulup teyit ettiğimiz mesajda sabunkopugu nickli bir yazar, 9201621 numaralarına büyük ikramiyenin çıkacağını bilmiş. 17.09.2010 tarihinde yazdığı entry’nin tamamen gerçekleşmesi için bir tesadüf mü diyelim yoksa bilmediğimiz başka bir mevzu mu var, orası şimdilik şüpheli.

1G9VND.png


İşin içine olasılık hesaplarını da kattığımızda ortaya beyin yaktıran sonuçlar çıkıyor. Zaten bu numaraları bilmesi ayrı bir olay, bir de 2018’de çıkacağını söylemiş. Yani ne 2012, ne 2015 ne de 2020. Bu kadar nokta atışı bir öngörü, beni açıkçası biraz korkuttu.


Olay Sahteymiş..
 
Son düzenleme:
Bu hile olabilir de ekşide yıllar evvel yazarın biri,
Barcelona-Milan maçının 4-0 biteceğini ve Messi'nin 2 gol atacağını ve bu iki golün dakikalarını söylemişti. Adamın nickini hatırlayamadım.

Alnitak Alnilam Mintaka
 
Üst Alt