ingiltere ampute milli takımı'nın yuhalanması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ingiltere ampute milli takımı'nın yuhalanması


2-3 gündür herkesin gururlandığı ampute takımının maçını izlemeye gelen bazı çomarların yaptığı şerefsizlik. İngilizler gerekirse dünyanın en şerefsiz ülkesi olsun, orada tıpkı bizim amputeler gibi onlarda ne zorluklarla hayata tutunan, buraya misafir gelmiş kişiler.

Ancak ülkemizde bazı çomarların bunu anlaması ne yazık ki beklenemez. Sonra vay efendim "kimse bizi sevmiyor" derler. Ulan sizi kim niye sevsin be. Bu çomarlar temizlenmeden bu ülkeden en ufak güzellik beklenemez.
 
yemin ediyorum adamlara acayip üzüldüm ya. 10-15 dakikadır empati yapıyorum. Adamlar kim bilir ne heyecanla o stada gitti. Hayatlarında ilk ve tek olacaktı böyle bir şey.

Medeni bir ülkede iki takımda beraber çağırılır, alkışlanırdı. Ortada ne büyük ödül var, ne savaş var. Sadece geçirdiği zorluklara rağmen hayata tutunmaya çalışan insanlar var. Bu konu hakkında çok şey söylenir ama düzelmeyeceğini bilmek daha çok koyuyor.
 
Git gide iğrenç bir topluluk haline geliyoruz. Son dönemde yapılanlar ne bu ülkeye, ne bu ülkenin kültürüne, ne dini anlayışa hiçbir şeye yakışmayan hareketler. Kendinden olmayanı bir kaşık suda boğabilecek konuma geldi ülke ki bu kendinden olmayan konularına göre çok basit düzeye indirgenebilir. Farklı görüş, farklı takım, farklı parti, farklı ırk, farklı din, farklı ülke vatandaşı olma vs vs. Kendinden olmayanın yeryüzünde yaşamaya var olmaya hakkı yok.

O yüzden sahada kimlerin olduğunun hiçbir önemi yok ister ampute milli takım, ister futbol, ister basketbol, ister tenis olsun. Savaşıyormuş edasıyla yaklaşıldığı için normal biraz daha böyle devam etsin. Sahaya inip döverlerde
 
Üst Alt