Iniesta: "Fransa Barcelona gibi oynuyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Iniesta: "Fransa Barcelona gibi oynuyor"


Iniesta: "Fransa Barcelona gibi oynuyor"

Andres Iniesta, cumartesi günü çeyrek finalde karşılaşacakları rakipleri Fransa ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu.



191768hp2.jpg




İspanya'nın başarılı orta saha oyuncusu Andres Iniesta, Euro 2012 çeyrek finalinde karşılaşacakları Fransa'yı küçümsemelerinin söz konusu bile olmadığını söyleyerek, Laurent Blanc'ın takımını Barcelona'ya benzetti.



Vicente Del Bosque'nin takımı, gruptaki son maçlarda İsveç'e sürpriz şekilde kaybeden Fransa'ya karşı cumartesi günü oynayacağı maçta ağır favori konumunda.



France Football'a konuşan Iniesta, "Fransa güçlü bir takım. Laurent Blanc ile birlikte biraz da bizim gibi (İspanya) oynuyorlar. Oyunun bazı alanlarında bana Barcelona'yı anımsatıyorlar, özellikle de oyunu rakip yarı sahaya taşırken. Topa sahip olmak için mücadele edecekler çünkü güçlü ve teknik kapasitesi yüksek oyuncuları var." dedi.



Turnuvada şimdiye kadar Luka Modric'i ve çok iyi bir performans gösteren Andrea Pirlo'yu çok beğendiğini ifade eden Iniesta, rakipleri Fransa'dan da Yohan Cabaye isminin altını çizdi ve oyuncu için, "Newcastle ile harika bir sezon geçirdi. Laurent Blanc da ona takımda çok önemli bir rol veriyor." ifadelerini kullandı.



İspanya'nın Fransa ile Donetsk'te karşılaşacağı maç cumartesi günü 21:45'te başlayacak.



Kaynak
 
Cevap: Iniesta: "Fransa Barcelona gibi oynuyor"



ben izlemeyip totem yapacam, cumartesi günü hiç maç falan izleyemem ayrıca iniestada hiç futbolcu tipi yok taksici veya kebapçı garsonu gibi bi tipi var bana bunları anımsatıyo
 
Cevap: Iniesta: "Fransa Barcelona gibi oynuyor"



yıkama yağlama, barçalı oyuncular ne zaman bırakıcak şu işleri :asd:
 
Cevap: Iniesta: "Fransa Barcelona gibi oynuyor"



Ineasta vermis gazi fransizlara :D sahada görecegiz kim barca gibi oynuyor viva espana yapacaklar :D
 
Üst Alt