Inter'den Andrea Belotti İçin 70 Milyon Euro! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Inter'den Andrea Belotti İçin 70 Milyon Euro!


JS116599482_andrea-belotti-sport-large_trans_NvBQzQNjv4BqHUTpFSp6HqooHfdZuy1iZNwuoGy14zKThRYNZvDSK4Y.jpg

Çinli sahibi Suning'le gelecek sezon yepyeni bir oluşum içine girecek olan Inter, Torino'nun geçtiğimiz sezona damga vuran forveti Andrea Belotti için inanılması güç bir teklif yaptı.

Bu sezon yine hayal kırıklığı yaratan ve 7. olarak Avrupa kupalarının dışında kalan Inter, yeni sahibi Suning'le bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Maddi açıdan eli rahatlayan Inter, teknik direktörün yanı sıra yeni transfer arayışına da girdi.

Tuttosport'un haberine göre; sözleşmesinde "100 milyon euroya serbest kalır" yazan Torino'nun 23 yaşındaki forveti Andrea Belotti için Mavi Siyahlılar, 70 milyon euro Andrea Ranocchia, Davide Santon ve ismi öğrenilemeyen bir oyuncuyu daha önerdi.

Inter'in Belotti'yi istemesinin altında kaptan Icardi için Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Manchester United'ın devreye girmesinin ve oyuncunun takımda kalıp kalmama konusunda hala karar verememesi olduğu yazıldı.

Andrea Belotti bu sezon toplam çıktığı 38 maçta 28 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

beIN SPORTS
 
Piyasanın iyice içine ettiler.

Kıçıkırırık Torino 70 Milyonu beğenmiyor vay be. Bizde ise Bruma için sözü geçen 15 Milyona utanmasalar göbek atacak tipler var.

sent via GSC
 
Efsane kara para akliyorlar. Serbest kalma bedeli 60in uzerinde ise bir turlu sifre olmali bu sanirim. Soyle kaliteli menajerlerle is birligi yapip bu pastadan pay almamiz lazim. Tanesinden 40 milyon euro kar edip 3 tane velet itelesen gelecegi kurtardin
 
Son düzenleme:
Piyasanın iyice içine ettiler.

Kıçıkırırık Torino 70 Milyonu beğenmiyor vay be. Bizde ise Bruma için sözü geçen 15 Milyona utanmasalar göbek atacak tipler var.

sent via GSC

İçine edildi hakikaten. Standart bi defans oyuncusuna teklifler 50'den, kalecilere 30-40'dan başlamaya başladı. Sunderland Pickford için 30m sterlin istiyormuş.
 
Son düzenleme:
Bu adamlar hiç mi ders almıyorlar yahu , Domenico Berrardi, Gabbiadini , Immobile.. Yahu bu adamların hepsi nasıl şişirildi, şimdi nerede ne yapıyorlar .. 70 m euro yahu
 
Şimdi farkettim de geçen sezon başında Immobile'ye laf atanlar büyük talihsizlik yaşamışlar cidden. Adam Lazio'da çıktığı toplam 47 maçta 41 gol 11 asist yapmış :D:D:D
 
Üst Alt