İrfan Aktar'ın İhracı İstendi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

İrfan Aktar'ın İhracı İstendi!


AJANSSPOR ÖZEL - Galatasaray’da yarınki Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında neler yaşanacağı merakla beklenirken, çarpıcı bir adım atıldı...

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Bazı üyeler, İrfan Aktar’ın, ıslak imzalı olağanüstü toplantı çağrısı dilekçesini kabul etmeyip, üyeleri imza vermek üzere kulübe çağırmasına tepki göstermişti. İşte bu gelişme sonrası, bir üye, Aktar’ın disipline verilmesini talep etti.

Söz konusu dilekçeye Ajansspor ulaşırken, 7376 nolu üye Serhat Özalemdar, Aktar’ın üyelikten çıkarılmasını istedi ve yönetim kuruluna bu dilekçesini gönderdi.

Özalemdar, Aktar’ın, tüzüğün 109. Maddesinin 1. Bendine aykırı davrandığını ve kurulların toplantılarını engellediğini iddia etti. Benzer dilekçelerin başka üyeler tarafından da verildiği ileri sürüldü. Galatasaray Divan Kurulu yarın Dedeman Otel’de toplanacak ve mali konuları görüşecek.
784866.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Irfan Aktar o pozisyonda olmayi hak eden bir adam degil. Sirf üslup ve hal tavirlari bile bas bas bagiriyor benden divan kurulu baskani olmaz diye.

"Hoooooooooop" diye konusma kesip, hosuna gidenleri yani bos bos konusanlari ve Dursunu yalayanlari rahatsiz etmeden konusturur, muhalif olanlar cikinca veya hosuna gitmedigi seyler konusulunca "Hadi efendim, daha su kadar su kadar konusmaci var, kisa keselim sadede gelelim" diye bölüp konusmalarini sonlandirmalarina zorlar.

Net bir sekilde taraf tutuyor bu adam. Defolup gitsin tam tas kafali.
 
Üst Alt